Sportfogadás

Ki-ki meccsre van kilátás Lisszabonban - a fogadók sem tudnak dönteni

Óriási horderejű mérkőzést rendeznek kedd este Lisszabonban, ahol a Benfica és a Napoli feszül egymásnak. A tét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába való kerülés, így érthető, hogy a bukmékereknél és a fogadóknál is abszolút lutri a mérkőzés.

Roppant izgalmas mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája B-csoportjának hatodik fordulójában, ugyanis két nyolcpontos csapat, a Benfica és a Napoli néz farkasszemet egymással Lisszabonban. Az olaszoknak már a döntetlen is továbbjutást érne, köszönhetően a BL-szabályainak, a portugáloknak viszont győzniük kell, ha nem akarnak számolgatni és nem akarnak más csapat kezében lenni.

A sorsdöntő meccsre a vendégek hangoltak jobban, hiszen pénteken rangadót nyertek, nevezetesen az Intert győzték le Marek Hamsíkék játszi könnyedséggel otthoni környezetükben 3-0-ra. A portugálok viszont elszenvedték második vereségüket - az eddigi egyetlen fiaskójukat Nápolyban szedték össze - a szezonban, a Benfica a nem túl acélos Marítimo otthonában kapott ki.

A felek a szeptemberi 4-2-es nápolyi sikert hozó mérkőzést megelőzően a 2008-2009-es szezonban találkoztak tétmérkőzésen, méghozzá a második számú kupasorozatban, amikor is a Benfica 2-0-ra tudta legyőzni a visszavágón - az odavágón 3-2-re a taljánok nyertek - az olasz együttest, s jutott annak a sikernek köszönhetően az UEFA Kupa csoportkörébe.

Mindezek után a bukmékereknél abszolút háromesélyes a mérkőzés, s nagyjából a fogadók is így vélekednek a találkozóról. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 43 százaléka a döntetlent, 31 százalék pedig a hazai sikert választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek 26 százaléka érkezett. Ami némileg meglepő, hiszen mindkét fél szinte a lehető legjobb összeállításában lép pályára, ugyanakkor a Benfica hazai pályán brillírozik mostanság, míg a Napoli az idegenbeli rangadókon nem tündökölt eddig az idei szezonban.

A Tippkirály játékosainak körében is hasonló a helyzet, hiszen a tipsterek 43 százaléka vár döntetlent, 33 százalékuk a Benficára, míg a maradék 24 százalék a Napolira fogadott.

 

 

 

 

 

1X2    
Benfica Döntetlen Napoli
TippmixPro@2.45 TippmixPro@3.30 TippmixPro@2.70
[2363693] 2016-12-06 20:45:00 Benfica - SSC Napolix
214300
[2363693] 2016-12-06 20:45:00 Benfica - SSC Napolix;