Bajnokok Ligája

Egyértelműek az esélyek a keddi nap rangadóján

A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának leginkább várt mérkőzése a Bayern München - Atlético Madrid találkozó lesz. A bajorok ugyan már nem érhetik be a spanyolokat, de azért az előzetes hírek szerint győzelemre játszanak majd.

A két csalóka, Xabi Alonsóék nem feltartott kézzel várják az Atléticót / fcbayern.de

A tavalyi döntős Atlético Madrid minden mérkőzését megnyerte idáig a csoportban, a 100 százalékos teljesítménynek köszönhetően pedig a Matracosok az utolsó kör eredményétől függetlenül csoportelsőként zárják ezt a fázist. Diego Simeone csapata a hétvégén nagy ziccert puskázott el azzal, hogy odahaza nem tudta legyűrni az Espanyolt (0-0) és így nem tudott faragni hátrányából a Real Madrid-Barcelona duóval szemben. Hétvégén ráadásul egy nagyon fontos rangadó vár a madridiakra a Villarreal vendégeként, így nem lesz meglepő, ha az Atlético kezdőjében jó néhány változást fedezhetünk majd fel az esti meccsen.

214316

A Bayern Münchennél viszont más a helyzet, a német bajnok mindenképpen szeretne visszavágni a madridi vereségért, ezzel egy időben üzenni a riválisoknak is. Carlo Ancelottiék a hétvégén a Wolfsburgot fogadják, utazniuk a héten nem kell, így vélhetően A-csapatot küldenek majd csatába kedden este.

[2363728] 2016-12-06 20:45:00 Bayern München - Atlético Madridx

Ha hinni lehet a sajtóban olvasottaknak, akkor Simeone pihenteti majd legjobb védőit, ez pedig jó hír a Bayern támadóinak. Ancelotti Lewandowskinak, Robbennek, Thomas Müllernek és Douglas Costának is lehetőséget adhat majd, márpedig ha a bajor támadógépezet jó napot fog ki, az Atlético Madrid térdre kényszerülhet.

A tavalyi kiírás elődöntőjében a Bayern München 2-1-es sikert aratott ebben a felállásban, hasonló eredményt most is reálisnak gondolnánk. A bukmékerek is hazait várnak, hiszen 1.60-as szorzója van a németeknek, míg kereken 5-ös oddsa a spanyoloknak. Motiváció terén mindenképpen a Bayernre szavaznánk, a hazai pálya szintén a bőrnadrágosok sikerét segíti.

hatharom.com
Bayern München nyer
@1.60
[2363728] 2016-12-06 20:45:00 Bayern München - Atlético Madridx;