Magyar foci

A Fradi vagy a Vidi bajnoki címére fogadjunk? Mi tudunk egy tutibb tippet!

A magyar bukméker szerint a Videoton lesz a bajnok, míg a netes irodáknál a Fradit favorizálják.

Túl van a felén az OTP Bank Liga idei kiírása, már csak 15 forduló választ el minket attól, hogy megtudjuk, lesz-e címvédés az NB I-ben, avagy a Videoton visszahódítja a bajnoki serleget. Persze nem beszélhetünk kétesélyes viadalról, hiszen a Vasas is bőségesen szót kért a 16/17-es szezonban, ám az irodák szerint az angyalföldieknek kevés esélyük van a két nagy orra alá piszkítani. Ám bármilyen meglepő, egyáltalán nincs egyetértés az irodák között abban a tekintetben, hogy melyik nagyágyú az esélyesebb.

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?
      Internetes bukméker
Ferencváros 3.00 2.25
Videoton 2.20 2.75
Vasas 4.00 3.50
Budapest Honvéd 7.00 9.00

Mint az az oddsokból is kiderül, merőben eltérnek a számok a Ferencváros és a Videoton esetében. Amíg itthon a jobb formában lévő piros-kékek a favoritok, addig külföldön Thomas Doll csapatára tehetünk pénzt kevesebb haszon reményében. Ami a közös pont, hogy mindkét iroda a Vasast várja a harmadik, a Honvédot pedig a negyedik helyre. Ám a fővárosi duó mögött hatalmas az űr.

Az NB I hétvégi mérkőzéseiről itt olvashatsz bővebben!

Ami a kiesőjelölteket illeti, kizárólag a bajnoki cím szorzóiból tudunk következtetni erre. A     szerint a Gyirmót biztos utolsó és a DVTK-MTK-Paks trió küzd majd a 11. hely elkerüléséért, míg a netes bukik a kék-fehérek bennmaradása mellett Diósgyőr-Paks csatát várnak az NB I-es tagságért.

És hogy mi itt a tuti tipp? Hát, nem feltétlenül a Ferencváros bajnoki címe, könnyen lehet, hogy ez a szerkesztőségünknek is sok pénzbe kerül majd.

Akik azonban arányosan megfogadják a hazai irodánál a Fradi, a külföldinél pedig a Videoton bajnoki címét, azok év végén 43%-os biztos profitot könyvelhetnek el. Amennyiben persze nem tréfál meg minket a Vasas vagy a Kispest.

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-12-10;212
209575