Bajnokok Ligája

Leadja meccsét a Real Madrid?!

Cristiano Ronaldóéknak nem éri meg megnyerniük BL-csoportjukat, így könnyen lehet, hogy leadják szerdai meccsüket.

Könnyen lehet, hogy a Real Madrid leadja a meccsét szerdán.

Noha nem szép játékkal, de megőrizte április óta (!) tartó veretlenségét a királyi gárda, hiszen Sergio Ramosnak köszönhetően szombaton a Camp Noúból hozott el egy pontot. A Real Madrid tehát jól hangolt a sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzésére, a szerdai Dortmund ellen vívandó találkozóra, ahol az F-csoport első helye lesz a tét.

Csak győzelem esetén tudják megnyerni négyesüket Cristiano Ronaldóék, döntetlen vagy vereség esetén a német csapat ünnepelhet majd. Így tehát győzelmi kényszerben lépnek pályára a spanyolok, de nagy kérdés, hogy akarják-e egyáltalán a sikert? 

Ugyanis az UEFA szabályai alapján a legjobb 16 között csoportelső csak csoportmásodikkal találkozhat, azonos nemzet csapatai, illetve azonos csoportból érkezők nem feszülhetnek egymásnak. Ez pedig azt jelenti,

ha a Real Madrid második helyen jutna tovább, akkor maximum a Juventus és a PSG ellen lenne izgulni valója Zidane csapatának.

 

 

 

 

 

 

Persze, ha a Sevilla végül a Juventus előtt végez, akkor még a Zebrák is kiesnek a pikszisből.

Ha a spanyolok megnyerik csoportjukat, akkor szembekerülhetnek a Bayern Münchennel vagy éppen a Manchester Cityvel is.

 

 

 

 

 

 

Amely együttesek tavasszal biztosan jobban teljesítenek, mint ősszel, és akkor még az Arsenalról nem is beszéltünk, amely gárdánál februárra kiderül, hogy mely sorozatra fókuszálnak a szezon hajrájában, s benne van a pakliban, hogy Arséne Wengerék a BL-t részesítik előnyben.

Mindezek után nem csoda, hogy a Real Madrid-Dortmund mérkőzésen a hazai csapat sikerére kínált szorzók jócskán megemelkedtek az utóbbi napokban, a bukmékerek bő két tizeddel (!) ajánlanak magasabb oddsot Cristiano Ronaldóékra, ami a hétvégi események tükrében igen csak meglepő. Perpillanat a királyi gárdára 1.85-szörös pénzt kínál a   , míg az X2 ugyanekkora szorzón fogadható.

Szerinted mi lesz a Real Madrid-Dortmund eredménye?x;
[2363765] 2016-12-07 20:45:00 Real Madrid - Borussia Dortmundx;
214332