NFL

Egy országos tuti van mára is!

Elég nagy meglepetés lenne, ha az Indianapolis Colts nem győzné le a kilátástalanul gyenge Jetset.

Remek formában vannak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei, hiszen zsinórban négy behúzott hétvégi kombinál tart a legénység. Ezúttal is egy jónak tűnő tippel készültünk a hétfő esti rangadóra, a New York Jets-Indianapolis Colts mérkőzésnek ugyanis egyértelmű esélyese van, ráadásul az odds is korrekt!

Habár a New York idén is masszív csapat benyomását kelti, a 3-8-as állásukkal gyakorlatilag elbúcsúzhatnak az esztendő érdemi részétől. A hazai pályán csupán egyetlen győzelemre képes csapat 0-3-as szériában van, amin még az sem segít sokat, hogy a vereségeket összesen 12 pont különbséggel szenvedték el. A gyengécske idényért elsősorban a passzjáték, illetve a gyenge secondary a felelős. Az idény végéhez közeledve már nem is olyan egyértelmű, ki is a Jets QB-je, Fitzpatrick ugyanis tragikusan gyengén teljesít, így komolyan felmerült annak a lehetősége, hogy Bryce Petty veszi át a stafétát. "Ez nem a kezdő QB személyéről szól, kizárólag arról, hogy nyerjünk végre meccseket. Jelenleg Fitz a kezdőnk, ez nem is fog változni" - mondta röviden Todd Bowles mester.

A másik oldalon közel sem ennyire kérdéses, ki fogja irányítani a Coltsot, hiszen Andrew Luck felépült sérüléséből, így a múlt heti, pittsburghi kirándulást kihagyó QB ismét győzelemre vezetheti az Indyt. A csapat nem is nagyon hibázhat, a szoros AFC South-ban a Houston és a Tennessee is kandidált a csoportgyőzelemre, ráadásul jövő héten éppen Osweieleréket fogadják Chuck Pagano tanítványai.

Habár a Colts 2-3-mal áll idegenben, talán az egész idényben most jön a legkönnyebb mérkőzésük. Az idén a közepesnél jobb teljesítményt nyújtó Luck simán szétbombázhatja a Jets védelmét, amely már inkább a jó draftpozícióra kell hajtson, mert már az 50%-os mérleg is elérhetetlennek tűnik a számukra. A Coltsra jó oddsot adnak és nem is érdemes más fogadási ajánlat után kutatni.

hatharom.com
Indianapolis Colts nyer
@1.70