Sportfogadás

Letutizzák a római derbit a fogadók - szerintünk tévednek

A Serie A 15. fordulójának rangadóján a két fővárosi csapat, vagyis a Lazio és a Roma feszül egymásnak vasárnap délután. Korábban a Farkasok voltak a favoritok, idén azonban a Sasok meglephetik őket. A fogadók reakciói viszont érthetetlenek.

Ezúttal nem csak a lelátón hozhat ki-ki meccset hozhat a Lazio-Roma derbi.

Aki vasárnap délután jó focit szeretne látni, annak ajánljuk figyelmébe a római városi rangadót. Merthogy a felek pazar formában vannak, s amellett, hogy igen jól teljesítenek mostanság, a gólokkal sem maradnak adósok, arról pedig nem is beszélve, hogy a felek összecsapásai milyen indulatokat váltanak ki a játékosokból vagy éppenséggel a szurkolókból.

Az elmúlt években a Roma várta favoritként az összecsapást - a felek utolsó három meccsét rendre meg is nyerték a bordó-sárgák -, idén azonban bármi megtörténhet a derbin, hiszen a második helyen álló Farkasok mindössze egy ponttal előzik meg a negyedik pozícióban tanyázó Laziót. A Sasoknál ráadásul mindenki bevethető lesz a hét utolsó napján, a Románál viszont Alessandro Florenzi és Mohamed Salah is biztosan kimarad sérülés miatt.

Mindezek után a bukmékereknél abszolút háromesélyes a mérkőzés, a fogadók viszont nem így vélekednek a találkozóról, hiszen szerintük borítékolható az iksz. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 61 (!) százaléka a döntetlent, 26 százalék pedig a vendég sikert választotta, míg a hazaiak győzelemre a tétek 13 százaléka érkezett. Pedig elnézve azt, hogy a felek ontják a gólokat, a döntetlen számít perpillanat a leglutribb kimenetelnek, még akkor is, ha egy olasz rangadóról beszélünk, hiszen vélhetően egy adok-kapok meccsre van kilátás, s ugye nagyon jól tudjuk, hogy mindkét fél meg akarja mutatni a másiknak, hogy ki is az úr az olasz fővárosban.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

A Tippkirály játékosainak 59 százaléka (!) vár döntetlent, 26 százalékuk a Lazióra, míg a maradék 15 százalék a Rómára fogadott.

 

 

 

 

 

1X2    
Lazio Döntetlen Roma
TippmixPro@2.60 TippmixPro@3.20 TippmixPro@2.60
[2319978] 2016-12-04 15:00:00 Lazio - Romax
211987
[2319978] 2016-12-04 15:00:00 Lazio - Romax;