Átigazolás

Fábregas, Depay, Neymar - ők voltak a heti pletykák főszereplői

Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából. Lássuk, kiről szólnak a hírek ezen a héten!

Martialra szemet vetettek a spanyol nagycsapatok

  • Az angol The Sun szerint a Real Madrid és a Barcelona is szívesen látná soraiban Anthony Martialt. A Manchester United támadójáért állítólag mind a két spanyol gigász hajlandó 60 millió fontot leszurkolni a Vörös Ördögöknek.
     
  • A The Sun arról is cikkezett a héten, hogy a Roma szemet vetett Memphis Depayra. Az olaszok 21 millió fontot lennének hajlandóak áldozni a transzferre és reményeik szerint még a szezon vége előtt sikerül megállapodni a Manchester Uniteddel.
     
  • A Sunday Express arról számolt be, hogy Jürgen Klopp akár 50 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni a Southampton védőjéért és a Celtic támadójáért, Virgil van Dijkért valamint Moussa Dembeléért.
     
  • A spanyol Marca úgy tudja, hogy Mesut Özil és Ángel Di María is szívesen visszatérne Madridba. A lap szerint a két egykori reálos nem érzi jól magát jelenlegi klubjában, ugyanakkor Özilt 2018-ig, Di Maríát pedig 2019-ig köti szerződés az Arsenalhoz valamint a PSG-hez.
     
  • Az olasz Calciomercato szerint az Inter nem adta fel azon tervét, hogy megszerezze a Chelsea-től a brazil Óscart. Antonio Conte ugyanakkor cáfolta, hogy a dél-amerikai elhagyná a csapatot.
     
  • A Daily Record szerint a Manchester United a következő nyáron is alaposan a zsebébe nyúlna egy világsztár játékosért. A lap szerint a Vörös Ördögök egyik első számú kiszemeltje Neymar, akiért a PSG is versenybe szállna. A cikkben megszólaló szakértő szerint Neymar Messi mögött nem tud kiteljesedni a Barcában, ezért rávehető a klubváltásra. A brazil sztár ára potom 180 millió font körül mozog. A cikk megjegyzi, hogy José Mourinho már akkor kinézte magának a brazilt, amikor még a Santosban futballozott.
     
  • A német Bundesliga meglepetéscsapatát irányító Ralph Hasenhuttl a héten elismerte, hogy megkereste az Arsenal. A Lipcse trénere azonban elmondta, konkrétumokról nem volt szó, csupán puhatolóztak a felek. A The Sun továbbra is állítja, hogy a szezon végén Arséne Wenger elhagyja az Arsenalt, ezért kezdtek el az Ágyúsok tapogatózni a lehetséges utódot illetően.

Wenger újra az Arsenalhoz csábítaná Fabregast

  • Az angol Express az Arsenal januárban ajánlatot készül tenni a Chelsea-nek Cesc Fábregasért, aki Conte regnálása alatt kiszorult a pixisből a londoni Kékeknél.
     
  • Szintén az Arsenallal kapcsolatos hír, hogy a klub egyelőre még nem döntött Santi Cazorla sorsáról. A spanyol támadó középpályásnak szezon végén lejár a szerződése, de nem tudni, hogy a klub élni kíván-e opciós jogával. Cazorla a tavalyi idényben öt hónapot hagyott ki sérülés miatt és a héten derült ki, hogy bokasérülése miatt három hónapos kényszerpihenő vár rá.
     
  • Hosszabbított Harry Kane. A Tottenham klasszis támadója aláírta új, 2022-ig szóló szerződését a White Hart Lane-en. A 23 éves támadó a Spurs történetének legjobban kereső játékosa lett, heti 100 ezer fontos fizetést vághat majd zsebre.
     
  • Pierre-Emerick Aubameyang még nem tudja, hogy a következő idényben is a Dortmund játékosa lesz e. A gaboni támadót a Manchester City, az Arsenal és a Manchester United is szívesen látná, de a 27 éves támadó ígéretet tett nagyapjának, hogy egyszer majd a Real Madrid futballistája lesz. A csatárnak 2020-ig van szerződése a BvB-val, jelenleg 15 góljával vezeti a Bundesliga góllövő listáját.  

Tippelj a topligás meccsekre a Tippkirályban!