NB I

Ez megint problémás lesz a Fradinak!

  • varin

A Mezőkövesd ellen az elmúlt hetekben nem szokás nyerni, így a Fradinak is nehéz lesz begyűjteni a pontokat.

   
  1 x 2
Mezőkövesd-Ferencváros 4.10 3.50 1.80

Tagadhatatlanul az NB I legjobb formájában lévő csapata a Mezőkövesd, mely az utolsó hat meccsén 14 pontot gyűjtött. A borsodi gárda egy győzelemmel még feljebb kúszhat és már a fővárosiaktól csak két pont választaná el őket. Biztosan izgalmas 90 perc vár ránk, hiszen a Fradinak muszáj nyernie, ráadásul Pintér Attila személye is megadja a kellő pikantériáját a rangadónak.

"A Fradi az ország legnépszerűbb csapata, s egyben a legjobb játékállománnyal rendelkezik Magyarországon. Nagyon hosszú a kispadjuk, ahonnan olyan játékosok állhatnak be, akiket máshol a kezdőben is szívesen látnának. Nem kis feladat előtt állunk. Az Üllői úton a szerencse is kellett a pontszerzésünkhöz, azóta mi is masszívabbak lettünk. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minél jobban szórakozzon a nekünk szurkoló közönség" - mondta a mester a kövesdiek honlapján.

Mezőkövesd Zsóry#hun-mezokovesd#5

A Ferencváros bizonyosan igyekszik majd elrontani az örömünnepet, nekik a Vasas és a Videoton elleni küzdelemben minden pont számít. Mint azt Thomas Doll elmondta, nagyon rendben kell lenniük fejben, a Kövesd ugyanis remekül játszik ezekben a hetekben. A német mester kiemelte, hogy figyelniük kell a pontrúgásoknál, az augusztusi 2-2-n ugyanis mindkét vendég találatot rögzített játékhelyzet előzte meg.

A bajnokcsapat az utolsó öt idegenbeli meccséből csak egyet nyert meg, míg a Zsóry hármas győzelmi szériában van otthon. Mindezt látva inkább a gólokra fogadnánk, mintsem arra, hogy 1.80-ért nyerni fog a Fradi.

hatharom.com
2.5 gól felett
@1.80
[2295504] 2016-12-03 15:30:00 Mezőkövesd Zsóry - Ferencvárosx;
2016-12-03;212
209575