Tipp

Íme a heti tuti kombi!

  • varin

Erre a hétvégére három focimeccs mellett egy NFL-t találtam a legerősebbnek, így jó kis odds áll össze.

Granada-Sevilla - x2 @1.17

Egyszerűen jó ránézni erre a Sevillára, szerintem tagadhatatlanul a legélvezetesebb, leglátványosabb és legemocionálisabb futballt játsszák a La Ligában, de talán egész Európában is. Hiába vitték el mondjuk Gameirót, a Copa-hős, Jorga Sampaoli ütőképes csapatot varázsolt az andalúz gárdából, amelynek sikerült leküzdenie legnagyobb betegségét is, vagyis hogy képtelenek voltak tavaly idegenben bajnokit nyerni. Idén csak a San Mamesben kapituláltak, ahol azért ki lehet kapni, de például ikszeltek Villarrealban. Most a liga leggyengébb csapata következik, amely első győzelméért küzd és hazai pályán olyan gárdákat sem tudott elkapni, mint az Eibar, a Leganes, a Gijon vagy a Deportivo. Semmi nem mutat arra, hogy éppen a Sevilla ellen lesz meg az első sikerük.

Milan-Crotone - 1 @1.30

Ehhez a meccshez sem szükséges kilométeres érvelés, a Crotone biztos kieső nálam, a liga leggyengébb csapata. Idén idegenben egy pontra voltak jók, míg a milánói piros-feketék 5-1-1-gyel állnak a San Siróban. A Milanban vélhetően nem játszhat majd sérülése miatt Carlos Bacca, igaz, az Empoli elleni négyes után talán elbírják Susóék a házi gólkirály hiányát is.

Fiorentina-Palermo - 1 @1.28

Atomjaira hullott gárda ez a Palermo, és nem gondolom, hogy ezen majd egy edzőváltás segít. Idegenben ugyan nem olyan rettenetesen gyengék (1-3-3), ám utolsó három meccsükön vereséget szenvedtek Szicíliától távol. A Violák két vereség után lábadoznak, ám mivel az elmúlt években remekül ment nekik a Palermo ellen, most keresve sem találhatnának jobb ellenfelet formájuk feljavítására.

Seattle-Carolina (NFL) - 1 @1.25

Igen kilátástalan a Carolina Panthers helyzete, nem látom esélyét annak, hogy idén bárhogyan is rájátszásba kerülnek. A 4-7 még önmagában nem egy borzalmas mérleg, hiszen egy remek sorozattal még akár a Wild Card is összejöhetne, ám az egyszerűen nem működőképes, hogy 30-40 pontokat is kapnak egy-egy erősebb ellenféllel szemben. Idegenben idén a Carolinának egyetlen sikere van, Los Angelesben tudtak nyerni 13-10-re. Hazai pályán viszont a Seattle makulátlanul szerepel, így a jobb formában lévő, otthon játszó, megbízhatóbb csapatra fogadok.

 

hatharom.com
Mérkőzés Tipp Kezdés Odds
Granada-Sevilla X2 Szombat 13:00 @1.17
Milan-Crotone 1 Vasárnap 12:30 @1.30
Fiorentina-Palermo 1 Vasárnap 20:45 @1.28
Seattle Seahawks-Carolina Panthers 1 Vasárnap 19:00 @1.25
Odds: 2.43