NB I

Elszállt az agya az Eb-t megjárt középpályásnak, eltiltásra számíthat - videó

Bár Elek Ákos szombaton megúszta a fegyelmezést, könnyen lehet, hogy a válogatott középpályását mégis eltiltják.

A Diósgyőr a hétvégén 2-0-ra legyőzte Mezőkövesden a Paks gárdáját, így hosszú idő után elkerült a kieső helyekről. A miskolciakban komoly feszültség munkálkodhatott az elmúlt időszak eredménytelensége miatt, legalábbis néhány játékos meccsen tanúsított magatartása erre enged következtetni.

A paksi Szakály Dénes a második félidőben kisebb atrocitás főszereplője lett, emiatt pedig most az MLSZ-hez fordult. A tolnaiak középpályását az Eb-t is megjárt Elek Ákos ragadta torkon, majd egy másik korábbi válogatott, Lipták Zoltán a földre is lökte. A játékvezető egyik diósgyőrit sem állította ki.

Szakály a csakfoci.hu-nak elmondta, Elek "elküdte a k.rva anyjába" és meg is fenyegette, emiatt érzi úgy, hogy elégtételt kell vennie. Bár a két játékos annak idején csapattárs volt a Videotonban, a viszonyuk tavasszal megromlott, miután Szakály megmozdulása után Elek megsérült, ezzel pedig veszélybe került a franciaországi szereplése is. Végül Bernd Storck elvitte magával a középpályást, aki azonban a jelek szerint nem felejtett.

[2295503] 2016-11-26 15:30:00 Diósgyőr - Paksx
[2295503] 2016-11-26 15:30:00 Diósgyőr - Paksx;
209575