NFL

Philadelphiában végleg összecsomagolják a Green Bay-t?

A botrányosan gyengén szereplő Packersnek biztosan nem fér bele egy újabb vereség, ha a playoffról álmodoznak.

Igencsak jól kezdte a szezont mind a Green Bay, mind a Philadelphia, így joggal hitték a szurkolók, hogy legrosszabb esetben a Wild Cardon bejuthatnak a rájátszásba. A Packs 3-1-e és az Eagles 3-0-ja után azonban mindkét csapat összeomlott, sorra jöttek a vereségek, hétfő estére pedig eljutottak oda, hogy egy vereség lehetetlen mélységekbe taszítaná őket. Ennek fényében igen izgalmas mérkőzésre van kilátás.

   
Philadelphia Eagles Green Bay Packers
1.45 2.40

"Semmi más nem számít, csak a végeredmény. Lelkesítenünk kell egymást, fenntartannunk a tüzet és mindent, de tényleg mindent megtennünk, hogy nyerjünk Philadelphiában. Remek srácok alkotják a csapatok, tudjuk, mit akarunk" - nyilatkozta Mike McCarthy vezetőedző.

A Packersnek valóban minden, de minden téren előre kell lépnie, mert jelenleg nincsen működő csapategységük. Az utolsó négy meccsen 153 pontot kapó védelem, Aaron Rodgers, aki futójáték hiányában egyedül nem tud meccset nyerni, valamint a friss igazolás, Christine Michael futó is kell ahhoz, hogy szeptember 11-e után ismételten nyerjen idegenben a wisconsini gárda.

A Phillynél is bőségesen van ok a bosszankodásra, az 5-5-ös mérleg a Dallas hihetetlen teljesítménye miatt csoportgyőzelmet már aligha érhet, így a Wild Cardot kell megcélozzák Wentzék, ami az NFC állását tekintve egyáltalán nem lehetetlen számukra. A formaingadozásnak egyébként egyértelműen az újonc irányító az oka, hiszen amíg az első négy héten hét TD mellett dobott egy interceptiont, addig azóta ez a mutató 4/6. Doug Pederson edző szerint jobban kéne megoldaniuk a szoros játékszituációkat, mert többször is csak egy nüansz hiányzott a győzelemhez. Ezt tökéletesen alá is támasztja, hogy az öt vereségük összesen 30 pont különbséggel volt csupán.

Hazai pályán eddig parádésan jó a Philly, 4-0-val és impozáns, 108-38-as pontkülönbséggel állnak.

Ezt tekintve egyértelműnek tűnik, hogy a Philly a mérkőzés esélyese, ám 1.45-ért fogadni a Packers ellen még akkor sem tűnik az év befektetésének, ha tudjuk, idén tényleg rettenetesek a Sajtfejűek. Mi ezúttal a sok pontra esküdnénk inkább és olyat tippelünk, ami a Philly hazai meccsein idén még nem volt: overt - gondolván arra, hogy a Packers támadósora Michaellel egy fokkal jobb lesz, de a védelem ugyanannyira pocsék, mint volt.

hatharom.com
47.5 pont felett
@1.85