NB II

A Puskás nyerte a forduló rangadóját

Címkék:

Balmazújvárosban tudott győzni az Akadémia, a Békéscsaba Dorogon, míg a Nyíregyháza nyolc meccset követően nyert ismét.

A Puskás nyerte a forduló rangadóját. - Fotó: pfla.hu

A 18. fordulót rendezték vasárnap az NB II-ben, a 13 órakor kezdődött találkozók közül a Siófok-Cigánd ütközeten született egyedül meglepetés, hiszen az újonccsapat nagyon simán, 2-0-ra győzött a Balaton partján. A Szolnok Budaörsön diadalmaskodott egy 92. percben szerzett találattal, az egyre jobb formában lévő Mosonmagyaróvár pedig Laki Balázs mesterhármasának is köszönhetően kiütötte a Csákvár együttesét. A Sopron meglepetésre a Szeged 2011 otthonában tudott győzni, úgy, hogy a félidőben még vesztésre állt, aki ezt eltalálta az a pénze 36-szorosát (!) kapta vissza a meccset követően. A Nyíregyháza pedig megszakította nyolc mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatát, hiszen hazai pályán múlta felül a sereghajtó SZEOL gárdáját.

Az élen állók közül a Kisvárda Cegléden, a Békéscsaba pedig Dorogon nyert könnyedén Nagy István duplájának köszönhetően, ám mivel a Soroksárnak nem okozott különösebb problémát a Kozármisleny legyőzése hazai pályán, így új éllovast köszönthetünk (!) a másodosztályban. Többek közt azért is, mivel a kora esti mérkőzésen, a forduló rangadóján, a Puskás Akadémia - a bejátszások alapján lesgóllal - nyerni tudott a Balmazújváros vendégeként - 2.60 @ TippmixPro -. A 18. játéknap krónikájához tartozik még, hogy a Zalaegerszeg meglepetésre hazai pályán kapott ki a Vác együttesétől.

Mindezeknek köszönhetően óriási a tülekedés az élbolyban, hiszen az éllovas Soroksárt és az ötödik pozícióban lévő Békéscsabát mindössze három pont választja el egymástól.

2016-11-27;9117
211147