Premier League

A Chelsea a londoni rangadó favoritja

A City az újonc Burnleynél nyerhet, a Liverpoolra kötelező feladat vár hazai pályán. PL előzetes.

A Citynek nem okozhat gondot a Burnley legyőzése még idegenben sem.

A 12. helyen álló Burnley és a harmadik pozícióban tanyázó Manchester City összecsapásával kezdődik a Premier League 13. fordulója. A felek közül egyértelműen a vendégek várják jobb passzban a mérkőzést, hiszen a legutóbbi bajnokiját behúzta Pep Guardiola csapata, míg szerdán továbbjutott a Bajnokok Ligájában. Ezzel szemben az újonc gárda megalázó vereséget szenvedett hétfőn, amikor is a West Brom otthonában kapott ki 4-0-ra. Mivel a vendégeknél valamennyi meghatározó játékos a katalán mester rendelkezésére áll, továbbá hatalmas a különbség a felek közt, ezért nem lennénk meglepve, ha a City legalább két találattal legyőzné a Burnleyt, amely fogadási opcióra a     1.70-szeres szorzót kínál.

Kötelező feladat előtt áll a Liverpool, ugyanis a második helyezett Vörösök az utolsó előtti Sunderland gárdáját fogadják. Meglepő, de a Fekete Macskák hangoltak jobban a találkozóra, ugyanis a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően 3-0-ra győzték le hazai pályán a Hull City, míg Jürgen Klopp együttese mindössze gól nélküli remire volt képes a Southampton otthonában. Ugyanakkor egyértelműen a liverpooliak a meccs favoritjai, hiszen ég és föld a különbség a felek közt, főleg, ha a Vörösök a pályaválasztók. Az ilyen kaliberű gárdák - lásd Watford, Hull - ellen pedig szinte mindig gólparádét tartanak otthon Kloppék, vagyis nem lenne meglepő, ha a Liverpool legalább háromszor betalálna - 1.60 @ Tippmixpro - szombaton.

Hazardék a favoritok a londoni rangadón.

Az egyre inkább magára találó West Bromwich az egyik potenciális kiesőjelölt csapathoz, avagy a Hullhoz látogat. Ahogy fentebb említettük, a birminghamiek simán nyertek hétfőn, míg azt megelőzően Tony Pulis gárdája a bajnoki címvédő (!) Leicester otthonában tudott nyerni, vagyis jó formában vannak a vendégek. Ezzel szemben a Tigrisek a Southampon elleni sikert követően meglepően könnyedén, és nagyon simán kikaptak a gyengécske Sunderland ellen. Igaz, ez nem volt meglepő, hiszen a sárga-feketék továbbra is rengeteg gonddal küzdenek, így egyértelmű, hogy a szombati meccs favoritja a WBA. Vagyis abszolút nem számítana meglepetésnek, ha a kék-fehérek legalább az egyik pontot magukkal vinnék Birminghambe, amely fogadási lehetőségre a     1.38-szoros pénzt kínál.

A szombati nap londoni rangadóval zárul a Premier League-ben, ugyanis a Chelsea a Tottenham gárdáját fogadja. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen a Kékek a legutóbbi hat bajnokijukat megnyerték, ráadásul úgy, hogy gólt sem kaptak (!), holott többek közt a Leicesterrel és a Manchester Uniteddel is meccseltek. Ezzel szemben a Tottenham az elmúlt héten hatalmas mázlival legyőzte hazai pályán a West Ham gárdáját, ugyanakkor kedden kikapott Monacóban, így pedig hatalmas meglepetésre kiesett a Bajnokok Ligájából. A vendégeket ráadásul sérülések is hátráltatják, így pedig egyértelmű, hogy a Chelsea a mérkőzés favoritja, s szerintünk be is húzza a találkozót - 1.70 @ Tippmixpro -.

A Leicester-Middlesbrough és a Swansea-Crystal Palace mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide!

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Burnley-Manchester City 9.00 5.50 1.27
Leicester-Middlesbrough 1.80 3.40 4.35
Liverpool-Sunderland 1.15 7.00 15.00
Hull-West Bromwich 2.80 3.10 2.50
Swansea-Crystal Palace 2.50 3.20 2.70
Chelsea-Tottenham 1.70 3.60 4.65





 

 

 

 

 

 

2016-11-26;47
209498