Sportfogadás

Mindenkinek közös az álláspontja Gulácsiék meccsét illetően

Magyar érdekeltségű mérkőzéssel kezdődik a Bundesliga 12. fordulója, hiszen a Gulácsi Pétert soraiban tudó Leipzig Freiburgba látogat. A Tippmixpro fogadói és a Tippkirály játékosai is közös álláspontot képviselnek a német bajnokság pénteki mérkőzésével kapcsolatosan.

Mindenkinek közös az álláspontja Gulácsiék meccsét illetően. - Fotó: facebook.com/rbleipzig

Magyar szempontból fontos mérkőzéssel indul a Bundesliga 12. fordulója, hiszen válogatottunk hálóőrét, Gulácsi Pétert is soraiban tudó RB Leipzig a Freiburg otthonába látogat péntek este. A lipcsei csapat parádés formában várja a mérkőzést, ugyanis újonc létére eddig veretlen, s hárompontos előnnyel vezeti (!) a német bajnokságot a rekordbajnok Bayern München előtt. A hazaiak teljesítményére sem lehet ugyanakkor különösebb panasz, hiszen a Freiburg is újonc, s már 15 pontot szerzett, igaz, az eddig elhangzottak fényében igen meglepő, hogy a fekete-fehérek tavaly öt egységet vertek Gulácsiékra a másodosztályban.

Az előző szezonban az RB-nek egyszer sem sikerült legyőznie a Bundesliga II. bajnokát, sőt a két meccsen mindössze egy pontot szereztek a piros-fehérek. Azonban most legyűrheti a Leipzig a Freiburgot, hiszen ahogy fentebb említettük bombaformában van - zsinórban hat győzelemnél járnak a piros-fehérek -, a hazaiak viszont csapnivalóan teljesítenek mostanság, ugyanis az utolsó két meccsüket nagyon simán elbukták, pedig a padlón lévő Wolfsburg és a kettősterhelés miatt szenvedő Mainzzal meccseltek.

Mindezek után a bukmékerek szerint egyértelmű, hogy a vendégcsapat a mérkőzés esélye, amelyről a Tippkirály játékosai és a tipsterek is így vélekednek. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 80 (!) százaléka a vendég sikert, 18 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazai győzelemre a tétek mindössze 2 százaléka (!) érkezett. Mindezt alátámasztja, hogy a hazaiaknál igen komoly sérüléshullám söpör végig, ugyanis a pénteki meccset nyolc (!) futballista, nevezetesen Marc-Oliver Kempf, Jonas Meffert, Karim Guede, Maximilian Philipp, Havard Nielsen, Lucas Hufnagel, Caglar Söyüncü és Lukas Kübler is kihagyja. Ezzel szemben a vendégeknél csak a szokásos hiányzók lesznek, akik hetek óta maródiak, avagy voltaképp a Leipzig a legjobbjaival állhat fel. Így pedig nem meglepő, hogy ennyien fogadnak az éllovasra.

A Tippkirály játékosainak 53, míg a Tippmixpro fogadóinak 80 százaléka (!) vár lipcsei sikert a Bundesliga 12. fordulójának nyitómérkőzésén.

 

 

 

 

 

1X2    
Freiburg Döntetlen RB Leipzig
TippmixPro@3.95 TippmixPro@3.45 TippmixPro@1.85
[2272405] 2016-11-25 20:30:00 Freiburg - RasenBallsport Leipzigx
210225
[2272405] 2016-11-25 20:30:00 Freiburg - RasenBallsport Leipzigx;