Elismerés

Azért van egy díj, ahol Messi esélyes!

A fogadóirodák komoly esélyt adnak arra, hogy az argentin csillagé lesz a szezon legszebb gólja.

A FIFA nemrég hozta nyilvánosságra azt a tíz találatot, amely eséllyel pályázik a Puskás-díjra. Természetesen mindenkinek megvan a kedvence, a többi gigantikus gól közül nem is egyszerű választani. Azonban nem árt csekkolni azt is, hogy a bukik melyik gólt látják a legszebbnek.

Mint az az egyik brit fogadóiroda szorzóiból kiderül, a favorit a malajziai Mohd Faiz Subri kiflije kandidált az első helyre, míg a második helyen Lionel Messi remekbe szabott szabadrúgása található, így bár az Aranylabdára nincs reális esélye, ebben a kategóriában révbe érhet. A tavalyi évvel ellentétben úgy tűnik, idén semmi esélye a gyengébbik nem képviselőjének, Daniuska Rodrígueznél csak a finn Simon Skrabb esélytelenebb.

A fogadóknak azonban az iroda embere szerint nem Messi a favoritjuk: "Hal Robson-Kanu Eb-gólja egyenesen sokkolta Wales-t, így nem csoda, hogy a legtöbb fogadás a térségből rá érkezik. Ez aligha fog változni, szinte biztosak vagyunk benne, hogy a fogadók Kanunak adnák a díjat. Bárki is nyerje a végén a trófeát, illusztris társasághoz csatlakozik!"

A végső győztest január 9-én, a zürichi FIFA-gálán hirdetik ki.

Ki nyeri a Puskás-díjat?
Mohd Faiz Subri 4.00
Lionel Messi 4.50
Mario Gaspar 5.50
Neymar 6.00
Hal Robson-Kanu 8.00
Marlone 9.00
Saúl Niguez 11.00
Hlompko Kekana 13.00
Daniuska Rodríguez 13.00
Simon Skrabb 17.00