Bajnokok Ligája

Egy laza hétszeres odds a bátraknak!

A Zebrák a Sevilla vendégei lesznek és biztosan kijelenthető: amelyik csapat nyer, az behúzza a kvartettet.

Négy forduló után igencsak szorosan áll a Bajnokok Ligája H-csoportja, szélsőséges esetben még akár a Lyon is továbbjuthat. Ehhez a franciáknak szinte biztosan hat pontra lenne szükségük, ám a sorolás ismeretében ez korántsem lehetetlen. Ennek fényében a csoport másik találkozója, a Sevilla-Juventus nem csak a csoportelsőségről dönthet, de arról is, hogy melyik gárda cidrizhet még az utolsó játéknapon. Az andalúzok még gólt sem kaptak otthon, ahogy az olaszok sem idegenben. Kevés gólra számíthatunk?

   
  1 x 2
Sevilla-Juventus 2.70 2.95 2.70

Tulajdonképpen egy döntetlen egyik félnek sem lenna katasztrofális, hiszen a Sevilla ezzel elintézné magának, hogy ne kelljen ki-ki meccset játszania Lyonban, míg a Juvévak a kvalifikációhoz elég lenne egyetlen egység is a Dinamo Zágreb ellen. Persze Massimiliano Allegri nem is lenne futballedző, ha nem az ilyenkor szokásos frázisokat nyilatkozná.

"Az egyetlen olyan eredmény, amellyel biztosítanánk továbbjutásunkat, az a győzelem. Két mérkőzésből egyszer kell nyernünk, márpedig mi le akarjuk tudni ezt a küldetést már ma. Ne felejtsük el, egy olyan csapat vendégei leszünk, amely még gólt sem kapott" - mondta a mester.

[2363715] 2016-11-22 20:45:00 Sevilla - Juventusx

Valójában az, hogy Sampaoli fiai még egyszer sem kapituláltak, méretes meglepetés, hiszen a Sevilla egyáltalán nem a stabil védelméről ismert.

Ami a vendégeket illeti, Allegrinek bőségesen lesznek gondjai a kezdő összeállításakor, hiszen a támadósorból Paulo Dybala, Marko Pjaca és Gonzalo Higuaín is hiányozni fog, míg a védelemben Benatia és Barzagli pótlása okozhat kisebb gondot Allegrinek. "Higuaín kapott egy rúgást a lábára, így nem szeretnénk felvállalni a szükségtelen rizikót, nem visszük magunkkal. Sturaro, Alex Sandro és Mosie Kean is alkalmas rá, hogy erősítse a támadósort" - mondta a mester.

214348

A két gárda az elmúlt 14 hónapban háromszor találkozott, de ezeken a randevúkon összesen három találat esett. A torinóiak úgy is simán megszerezhetik az első helyet, ha ma csak ikszelnek, míg a Sevillának a vereség hatalmas problémát jelenten. Mindezek fényében mi egyértelműen azt a végeredményt látjuk legvalószínűbbnek, amely Olaszországban született. A 0-0-s kimenetelre 7.25-szörös oddson fogadhatunk, míg az óvatosabb duhajok biztosíthatnak az 1-1-gyel is.

hatharom.com
Döntetlen és 2.5 gól alatt
@3.45
[2363715] 2016-11-22 20:45:00 Sevilla - Juventusx;
2016-11-22;42