Manchester United

Nem reális, hogy ennyi pontunk van - Mourinho

A portugál mester egészen pontosan hat egységet hiányol csapata neve mellől a Premier League tabelláján.

Mióta szombaton délután lefújták a Manchester United-Arsenal mérkőzést, mást sem nagyon lehetett hallani José Mourinho szájából, minthogy nem reális az 1-1-es végeredmény és két ponttal többet érdemeltek volna a Vörös Ördögök. Habár a látottak alapján a Special One-nak igaza van, a feltételes mód nem játszik a futballban. A portugál mester azért biztosra ment, elmondta, hány ponttal is kéne reálisan többel állniuk a Premier League-be.

"Hat egységgel kéne jobban álljunk, mert megérdemeltük azokat a pontokat. Ha nem hiányoznának azok a pontok, nézzék meg, hol állnánk most!" - nyilatkozta Mourinho. Hat ponttal valóban jobban sütne a nap Manchester piros-fehér oldalán, hiszen akkor ugyanúgy 25 pontosak lennének és csupán három egység választaná el őket az éllovas Chelsea-től.

"Legalább valaki jönne ide és játszana jobban nálunk. Akkor nem úgy mennék haza, hogy vereséggel felérő egy pontot szereztünk, hanem elismerném, jobbak voltak".

A United előtt nagyon fontos mérkőzések állnak, így sokáig nem kesereghetnek az elvesztegetett pontok miatt. Előbb a Feyenoordot fogadják az Európa Liga csoportkörében, ahol egy vereség kiesést jelenten, majd egyszer a PL-ben, egyszer a Ligakupában következik a West Ham, majd irány a Goodison Park.

A fogadóirodák egyébként kezdenek végleg lemondani a United bajnoki aranyérméről, ugyanis már közel 30-szoros pénz ütné a játékosok markát egy bajnoki címmel.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 2.90
Chelsea 3.40
Liverpool 4.15
Arsenal 8.75
Tottenham 17.00
Manchester United 27.00
2016-11-26;47
2016-11-27;47
209498