Sportfogadás

Nagy az egyetértés a hétfő esti Premier League-meccs kapcsán

A West Bromwich-Burnley mérkőzéssel zárul a Premier League 12. fordulója hétfő este. Nagy az egyetértés a fogadók, a Tippkirály játékosai és oldalunk szerkesztői közt, hiszen szinte mindenki a birminghami csapat sikerét várja a hét első munkanapján.

A Tippmixpro fogadói és a Tippkirály játékosai szerint is a WBA nyeri a hétfő esti meccset.

Középcsapatok - a forduló előtt Gera Zoltán ex-csapata a 11., míg a bordó-kékek a 9. helyet foglalták el a táblázaton - csatározásával zárul a Premier League 12. fordulója hétfő este, amikor is a West Bromwich a Burnleyt fogadja. A felek közel azonos passzban vannak, az újonc gárda egy ponttal többet gyűjtött ezidáig, a birminghami csapatnak viszont jobb a gólaránya, ugyanakkor mind a hazaiak, mind a vendégek győzelemmel hangoltak a hét eleji mérkőzésre.

Mindezek után akár ki-ki mérkőzésre is lehetne számítani, azonban az újonc roppant pocsék mutatókkal rendelkezik az eddigi idegenbeli bajnoki találkozókon, hiszen ahogy átlépte a csapat Burnley városának határát, egyből elfelejtett futballozni. A bordó-kékek négy házon kívüli találkozójukon mindössze egy gólt rúgtak, s egy pontot szereztek. A WBA viszont a szokásoknak megfelelően jól teljesít otthon, egyébként is a felek legutóbbi öt birminghami bajnokiját rendre a hazaiak nyerték, méghozzá magabiztosan.

Mindezek után a magyar online bukméker a kék-fehéreket hozta ki favoritnak, mint ahogy a Tippkirály játékosai, akiknél 79 százalékban a hazai csapat a nyerő. Oldalunk és a        fogadói is eképp vélekednek, ugyanis a beérkezett tétek 78 százaléka a hazai sikert, 19 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 3 százaléka (!) érkezett. 

A Tippkirály játékosainak 79, a Tippmixpro fogadóinak 78 százaléka vár birminghami sikert hétfő este.

 

 

 

 

 

Összességében ez nem meglepő a fentebb elhangzottak végett, továbbá a hazaiknál immáron csak Saido Berahino marad ki biztosan, hiszen Salomon Rondon felépült sérüléséből, szintúgy, mint Nacer Chadli, míg a vendégeknél Stephen Ward továbbra is maródi.

1X2    
West Bromwich Döntetlen Burnley
TippmixPro@1.85 TippmixPro@3.20 TippmixPro@4.40
[2252301] 2016-11-21 21:00:00 West Bromwich Albion - Burnleyx
209498
[2252301] 2016-11-21 21:00:00 West Bromwich Albion - Burnleyx;