Premier League

Nehéz meccs előtt a Chelsea

  • Kompany

A Manchester Citytől idegenben pontot szerző Middlesbrough együtteséhez látogat Antonio Conte csapata vasárnap.

Hazardék megizzadhatnak a Middlesbrough otthonában.

Egy mérkőzést rendeznek a Premier League 12. fordulójában vasárnap, nevezetesen a Middlesbrough-Chelsea összecsapást. A hazai együttesnek rossz jött a kötelező kéthetes leállás, hiszen az utolsó játéknapon a Manchester City otthonában szereztek egy pontot a piros-fehérek. A bravúros remit megelőzően a Bournemouth gárdáját győzték le Aítor Karanka fiai, míg előtte az Arsenal otthonában szereztek egy pontot, vagyis jó passzból várja az újonc a hétvégi összecsapást.

Ami a Chelsea együttesét illeti, Antonio Conte együttes bombaformába van hetek óta, hiszen zsinórban öt (!) megnyert bajnoki mérkőzésnél járnak a Kékek, amelyeken ráadásul gólt sem (!) kaptak, ugyanakkor 16-ot (!) lőttek, így pedig a második helyig kúsztak fel a táblázaton. Nem lehet tehát panasz a vendégekre, egyedül a válogatott találkozókról visszaszállingózó játékosok fizikai állapota miatt lehet kérdéses, hogy a londoniak tudják-e folytatni az elmúlt hetek parádéját.

Egy igazán kemény meccsre van tehát kilátás véleményünk szerint, s noha a Chelsea ellenállhatatlanul támad manapság, a Middlesbroughnak sikerült lenulláznia az Arsenalt, míg a City ellen is csak egy gólt kapott, így aligha valószínű, hogy Eden Hazardék kitömik az újoncot. Ám az sem lenne meglepő, ha a vendégek ismét lehoznák kapott gól nélkül a találkozót. Mindezek után pedig a kevés találatban látunk értéket, véleményünk szerint a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt marad, amely fogadási lehetőségre a     1.80-szoros szorzót kínál.

A Premier League vasárnapi mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Middlesbrough-Chelsea 6.40 3.90 1.50



 


 

2016-11-20;47
209498