Angol foci

Akár orvosi rendelőt is nyithatna a londoni sztárcsapat

Bajban lehet a Spurs a West Ham elleni városi derbin, Mauricio Pochettinónak ugyanis 9 sérült játékosa is van.

Nem jött túl jól a válogatott meccsek miatti szünet a Tottenhamnek, amely az angol Premier League utolsó négy fordulójában győzelem nélkül maradt. A londoniak hétvégén a városi rivális West Ham Unitedet fogadják majd, amely a tavalyi remeklés után idén egyelőre várakozáson alul szerepel, hiszen csupán a 17. helyet foglalja el a táblázaton. 

A helyezéseknek azonban ebben a párharcban kevés a jelentősége, az elmúlt években oda-vissza verték egymást a csapatok, így most szombaton is komoly küzdelemre van kilátás. 

[2252299] 2016-11-19 18:30:00 Tottenham Hotspur - West Ham Unitedx;5

A Tottenham-szurkolók azonban több aggasztó hírt is kaptak szerda reggel. A kenyai középpályás Victor Wanyama a Libéria elleni válogatott meccsen szedett össze egy sérülést, így erősen kérdéses a hétvégi játéka. Wanyama 11 meccsen egy gólt szerzett idáig a Spursben. 

Az afrikai légiós mellett jelenleg nyolc focista bajlódik sérüléssel Mauricio Pochettino keretében: Dele Alli (10/3) a térdével, Ben Davis (4/0) a bokájával küszködik. 

A dán Christian Eriksen (10/0) a tervezettnél előbb hagyta ott a válogatott edzőtáborát, miután kapott egy rúgást a lábára; Mousa Dembele (5/0) ágyéksérülés miatt nem vett részt a belga válogatott összetartásán, a dél-koreai Son Heung-Min (8/4) pedig már eleve sérülten lépett pályára a válogatottban.  Kérdéses a játéka Toby Alderweireldnek (8/0), a holland-belga meccsen agyrázkódást szenvedő Vincent Janssennek (11/0) és a csípőproblémákkal küzdő Erik Lamelának (9/1) is. 

Pochettinónak tehát főhet a feje a szombati kezdőcsapatot illetően, ám a spanyol szakembert nyugtathatja a tudat, hogy kollégájának, Slaven Bilicnek sincs könnyű dolga, hiszen a WHU-ból Byram (5/0), Reid (9/1), Tore (5/0), Masuaku (5/0) és Andy Caroll (1/0) is maródi. Ugyanakkor a Kalapácsosoknál csak Reid számít alapembernek ebben az idényben, így jelen állás szerint azt ajánljuk, legyetek óvatosak a Tottenham győzelmével kapcsolatban, mert ezen az oddson a szerdai hírek alapján nem éri meg a hazait pakolni. 

1X2    
Tottenham Döntetlen West Ham
TippmixPro@1.50 TippmixPro@4.05 TippmixPro@6.00
[2252299] 2016-11-19 18:30:00 Tottenham Hotspur - West Ham Unitedx;