Foci-vb 2018

Győzelmi kényszerben Messiék

  • varin

Ha az Albiceleste nem győzi le Kolumbiát, nagy bajba kerülhetnek. Fix 1-es vagy nagy botlás?

Nincsen éppen irigylésre méltó helyzetben Argentína, amely négy mérkőzés óta nem tudott nyerni a dél-amerikai selejtezősorozatban. Edgardo Bauza legénysége legutóbb Brazíliában szenvedett el kínos kudarcot, amely után nincs más választásuk, Kolumbiát le kell győzniük.

   
  1 x 2
Bolívia-Paraguay 2.62 3.15 2.62
Ecuador-Venezuela 1.32 4.70 9.00
Argentína-Kolumbia 1.50 3.90 6.30
Chile-Uruguay 2.25 3.15 3.15
Peru-Brazília 5.50 3.50 1.65

Noha Kolumbia ellen remek mérleggel büszkélkedhet az Albiceleste, Jamesék idegenben egyszer kaptak ki csupán, Paraguayból és Bolíviából is elhozták a három pontot, valamint a brazilok is csak egy szoros 2-1-re voltak képesek ellenük. José Pekerman személyében ráadásul argentin mestere van a vendégeknek is, így nem várható kiütéses hazai győzelem.

"Soha sem kételkedtem a világbajnoki kvalifikációnkban. Az elveszített pontok fájdalmasak, de hinnünk kell magunkban. Erős, magabiztos csapatunk van" - nyilatkozta a hazaiak mester.

A brazilok elleni fiaskót követően minden bizonnyal a Bauza-legénység igyekszik majd megszilárdítani a védelmét, és ahogyan az elmúlt hat meccsükből ötször nem volt három gól, most sem számíthatunk gólfesztiválra.

A nagy rivális Brazília eközben Peruban vizitál, amely gárda ha nem is kezdte jól a selejtezősorozatot, de az utóbbi hetekben remek formában vannak. Legyőzték Paraguayt, Ecuadort, pontot csentek Argentína ellen és a Copa Américán éppen a brazilokat verték a csoportkörben. Nem véletlen azonban, hogy Neymarékra nem olyan alacsony a szorzó, az utolsó két vb-selejtezőn csupán 1-1-re voltak képesek Limában.

Izgalmasnak tűnik még a Chile-Uruguay találkozó, a két fél szeret egymás ellen igen paprikás mérkőzéseket játszani. A két válogatott közül Suárezék vannak jobb formában, de ne felejtsük el, Pizziék hazai pályán nagyon veszélyesek Uruguay viszont október óta nem tudott nyerni idegenben.

hatharom.com
Argentína-Kolumbia: 2.5 gól alatt + Chile-Uruguay: 1.5 gól felett + Peru-Brazília: 1.5 gól felett
@2.60
186573