Sportfogadás

A fogadók szerint a lengyelek simán lenyomják a szlovénokat

A Tippmixpro fogadói gyakorlatilag esélyt sem adnak Szlovéniának hétfő este Lengyelországban.

A fogadók szerint Lewandowskiék nyerik a hétfő esti mecscet.

Idei utolsó válogatott fellépésére készül Lengyelország és Szlovénia, a felek barátságos mérkőzés keretén belül találkoznak hétfőn este a Miejski Stadionban, Wroclawban. A felek közül egyértelműen a hazaiak hangoltak jobban a hét eleji ütközetre, hiszen amíg Robert Lewandowski vezetésével a lengyelek 3-0-ra tudtak nyerni Romániában, addig a szlovénok mindössze egyetlen góllal múlták felül a félamatőrnek számító Máltát.

A felek ezidáig egyébiránt háromszor találkoztak, 2004-ben Lengyelország barátságos mérkőzésen legyőzte Szlovéniát, viszont a 2010-es vb-selejtezőcsoportban délnyugati szomszédunk négy pontot szerzett a piros-fehérek ellen.

1X2    
Lengyelország Döntetlen Szlovénia
TippmixPro@1.85 TippmixPro@3.30 TippmixPro@4.15

Azóta sok víz lefolyt a Visztulán, s ma már egyértelműen Lewandowskiék számítanak favoritnak a szlovénok ellen. Ezt a fogadóirodák is jelzik szorzóikkal, míg a fogadók a feltett pénzeikkel, ugyanis a             adatai szerint a hétfő esti meccsre beérkezett tétek 95 százaléka (!) hazai sikert vár, 3 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 2 százaléka (!) érkezett.

[2384073] 2016-11-14 20:45:00 Lengyelország - Szlovéniax;