Női kézilabda

Az év meccse vár a Fradira

A Bajnokok Ligája egyik legnagyobb esélyesét fogadja a Fradi vasárnap a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Bár még két forduló hátra van a csoportkörből, az már eldőlt, hogy a B-csoportból a Fradi és a Vardar Szkopje biztosan továbbjut. A két alakulat egyaránt 7-7 pontot gyűjtött idáig, így a maradék két találkozón a csoport első helye dőlhet el. Mivel az első körben a Fradi óriási meglepetésre döntetlent ért el a macedón fővárosban, ezért egy hazai sikerrel szinte biztosra vehető, hogy megnyeri a csoportot.

Természetesen erre a nem mindennapi bravúrra készülnek Elek Gábor lányai, akik az elmúlt hetekben remek formát mutattak. Az eredmények azt mutatják, hogy a Fradi a szezon eleji nehézségek után magára talált, és immáron önbizalomtól duzzadva lép pályára meccsről meccsre.

Ami a szkopjeieket illeti, a Fradi ellen elért remi után menesztették a vezetőedzőt, azóta pedig minden a legnagyobb rendben a BL-aspiránsnál. Éppen ezért lehet kemény dió a Fradi számára, hiszen a nevek alapján nem kérdés, hogy a Vardar az erősebb csapat.

1X2    
FTC Döntetlen Vardar
TippmixPro@2.80 TippmixPro@8.00 TippmixPro@1.55

Az oddsok alapján is ez szűrhető le, a Fradi sikere közel háromszoros pénzt fizet, míg a vendég győzelem alig másfélszeres kasszát ér. Az biztos, hogy óriási meccsre van kilátás, a Syma csarnok pedig teltházas lesz. A Fradi-szurkolók számára az évad eddig legnagyobb rangadója lesz, a közönség támogatása mellett pedig Szucsánszkiék meglepetést is okozhatnak. Pályaválasztóként a Fradit egyedül a Győr tudta legyőzni az elmúlt egy évben, éppen ezért egyáltalán nem írnák le a magyar ezüstérmest. A bátrabbak próbálkozhatnak a nagy oddsal is, de mi inkább egy sokkal biztosabb tippre szavazunk.

hatharom.com
FTC +4,5
@1.30
B-csoport
1. Vardar SCBT 4 3 1 0 138:102 7
2. Ferencvárosi TC 4 3 1 0 115:89 7
3. Asztrahanocska 4 1 0 3 101:126 2
4. Leipzig 4 0 0 4 87:124 0