NB I

Megvan a Vasas és a Diósgyőr albérlete

  • ivan

Kispesten játssza az idén hátralévő két hazai mérkőzését a listavezető Vasas a labdarúgó OTP Bank Ligában, míg a Diósgyőr Debrecenbe költözik.

Az angyalföldi klub honlapján csütörtökön megjelent közlemény szerint a csapatnak azért kell a Bozsik Stadionban szerepelnie, mert az újpesti Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálatai továbbra sem fejeződtek be. A Vasas a címvédő Ferencvárost jövő szombaton, a jelenleg sereghajtó Diósgyőrt pedig december 3-án látja vendégül.

[2295492] 2016-11-19 18:00:00 Vasas - Ferencvárosx;

A miskolci gárda Debrecenben játssza a Haladás elleni hazai mérkőzését OTP Bank Liga 16. fordulójában.  A miskolci együttesnek saját stadionja újjáépítése miatt kellett átmeneti megoldást keresnie. A klub csütörtöki közleménye szerint ez a borsodi megyeszékhelyen lévő MVSC Stadion lesz, ott azonban átalakításokra van szükség, amíg ezek elkészülnek, ideiglenesen Mezőkövesden játszik a DVTK."Az OTP Bank Liga 16. fordulójában egyaránt november 19-én, szombaton 15.30-kor kezdődik a DVTK-Haladás és a Mezőkövesd-Videoton mérkőzés. Mivel az MLSZ elutasította klubunk azon kérését, hogy egy nappal később rendezzük a mérkőzést, új helyszín után kellett nézni. Nyíregyháza és Debrecen vetődött fel lehetőségként, azonban a szabolcsi megyeszékhelyen nem felel meg az élvonalbeli követelményeknek a beléptető-rendszer, így maradt a minden szempontból megfelelő Nagyerdei Stadion" - áll a diósgyőri klub honlapján. A DVTK 15 forduló után sereghajtó az élvonalban.

[2295497] 2016-11-19 15:30:00 Diósgyőr - Haladásx;
209575