Premier League

Az Arsenal az észak-londoni rangadó esélyese

Vasárnap összecsap az Arsenal és a Tottenham, a Liverpool simázhat, a MU ismét szenvedhet. PL előzetes.

Az Arsenal észak-londoni derbit nyerhet.

Aligha indulhatna nagyobb rangadóval a vasárnap délutáni angol futballmaraton, mint az Arsenal-Tottenham észak-londoni derbivel. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen Arséne Wengerék mostanság nem tudnak hibázni, s csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak a második helyre. A Tottenham viszont igen csak kiábrándító formában van, hiszen a Spurs a legutóbbi hat tétmeccsén nem tudott nyerni (!), ráadásul ezen találkozókon mindössze háromszor (!) volt eredményes. A vendégeknél pedig egyre több a sérült - a hazaiaknál is van egy pár, de ők már régóta maródiak - , így pedig nagy valószínűséggel elveszítik első mérkőzésüket a Premier League-ben, amire igen jó szorzón - 2.00 @ Tippmixpro - lehet fogadni.

Vélhetően véget ér a Southampton két meccsből álló nyeretlenségi sorozata a bajnokságban, hiszen a Szentek a Hullhoz látogatnak. A Tigrisek csapnivaló formában várják a hétvégi összecsapást, hiszen az első két forduló óta képtelenek nyerni, ráadásul az utolsó nyolc meccsük közül mindössze egyen (!) tudtak pontot szerezni a bajnokságban. Szegénycsapatot pedig még az ág is húzza, hiszen a sárga-feketéknél egyre több a kimaradó játékos, a hazaiak ezúttal nyolc (!) meghatározó futballistájukra sem számíthatnak. A Soton az Inter elleni sikerrel hangolt a vasárnapi bajnokira, vagyis Claude Puel csapata túltette magát a Chelsea elleni zakón. Mivel a vendégeknél a kulcsjátékosok egytől egyig hadrafoghatók, így mindezek után meglepetés lenne, ha a Southampton nem győzné le zsinórban hetedjére is a Hullt. A piros-fehérek győzelmére 1.65-szörös szorzón lehet fogadni a    -n.

A hétvége egyik legsimábbnak tűnő mérkőzésére van kilátás az Anfield Roadon, ahol a Liverpool a Watford gárdáját fogadja. Noha a vendégek az utolsó négy meccsükön nem találtak legyőzőre, s az utolsó három ütközetükön még csak gólt sem kaptak, a gyengécske Hull ellen már rezgett a léc. A meglepetés kategóriájába tartozna tehát, ha Walter Mazzari együttese tovább nyújtaná veretlenségi szériáját, főleg úgy, hogy a Vörösök bombaformában vannak. Jürgen Kloppék az utolsó kilenc tétmeccsükből, nyolcat (!) is behúztak, így pedig csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak a harmadik helyen. Minden a magabiztos hazai siker mellett szól tehát - még az egymás elleni eredmények is -, vagyis úgy véljük, hogy a Liverpool legalább két góllal - 1.65 @ Tippmixpro - legyőzi a Watfordot.

A MU ezúttal Walesben éghet meg.

Az utolsó előtti helyezett együtteshez, a Swansea-hoz látogat a Manchester United hétvégén. A walesi csapat pocsék formában van, mivel az első forduló óta nem tud nyerni, azonban mióta Bob Bradely a Hattyúk mestere, játékban egy fokkal előrébb léptek, igaz, ez eredménnyel még nem párosult. A vendégek sem lehetnek sokkal büszkébbek teljesítményükre, hiszen csak a nyolcadik helyet foglalják el a bajnokságban, ráadásul az utóbbi hetekben botrányosabbnál botrányosabb meccseket vívnak José Mourinhóék, csütörtökön például Isztambulban szenevdtek vereséget. Mindezek után bármilyen eredmény benne van a pakliban, szerintünk a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban van érték - ami a felek legutóbbi négy walesi meccsén előfordult -, amire 1.70-szeres szorzón lehet fogadni a    -n.

Vasárnap megtörheti a jeget a Leicester, avagy a Rókák első ízben győzhetik le hazai pályán a West Brom együttesét a Premier League-ben. A City egyébként is egyre jobban teljesít, hiszen immáron négy tétmérkőzés óta veretlen, s mivel borítékolható, hogy továbbjutott a Bajnokok Ligájában, így minden idegszálával a bajnokságra fókuszálhat. Ami a vendégeket illeti, a WBA immáron öt meccse nem nyert a PL-ben, legutóbb pedig óriási pofonba szaladtak bele hazai pályán a Manchester City ellen. A birminghami együttesben pedig egyre több a fontosabb kimaradó, így pedig minden amellett szól, hogy a Leicester hazai pályán első ízben győzi le a WBA-t - 1.75 @ Tippmixpro -.

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Arsenal-Tottenham 2.00 3.40 3.50
Hull-Southampton 5.30 3.50 1.65
Liverpool-Watford 1.25 5.50 10.00
Swansea-Manchester United 5.00 3.90 1.60
Leicester-West Bromwich 1.75 3.45 4.55





 

 

2016-11-06;47
209498