Jégkorong

Az aranyért száll jégre hokiválogatottunk!

megosztom

A Hokihét keretén belül vasárnap Dél-Koreával mérkőzik meg a magyar jégkorong-válogatott a Tüskecsarnokban.

Az aranyért játszik válogatottunk vasárnap. - Fotó: Kovács Tamás - MTI

Második mérkőzését is megnyerték hazánk fiai az Euro Ice Hocke Challange tornán, hiszen szombaton 3-1 arányban győzték le Dániát. Ennek köszönhetően döntőznek Sofron Istvánék vasárnap, akik a másik csoport győztesével, Dél-Koreával találkoznak a Tüskecsarnokban.

A háromesélyes fogadás szorzói -  
Magyarország Döntetlen Dél-Korea
TippmixPro@1.65 TippmixPro@4.20 TippmixPro@3.45

A finálénak egyértelműen Kóger Dánielék az esélyesei, no, nem csak azért mert hazai pályán játszanak, hanem egyre jobban és pontosabban hokiznak. A dánok ellen speciel egy kifejezett jó iramú találkozót sikerült behúznia válogatottunknak két találattal, ráadásul úgy, hogy a skandinávoknál volt az előny. Persze mindez nem jött volna létre, ha Bálizs Bence nem parádézik a kapuban, de a szombati összességében egy igazi csapatsiker volt, amely egyébként18 év után jött össze újra a dán válogatott ellen.

A dél-koreai csapatot jól ismerjük, az utóbbi években rengeteg mérkőzést vívtunk ellenük, s egy kivételével rendre mi kerültünk ki belőlük győztesen. Az ázsiai gárda továbbra is rengeteget korizik meccsein, ugyanakkor most már nem csak a honosított játékosaikra kell figyelni, amiről az osztrákok tudnának mesélni, akik szombaton 3-1-es vezetésről (!) kaptak ki 6-4-re.

A magyar válogatott kerete Dél-Korea ellen
Kapusok: Hetényi Zoltán (Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Fehérvár AV19), Bálizs Bence (MAC Budapest)
Védők: Orbán Attila (Fehérvár AV19), Szirányi Bence (Fehérvár AV19), Sagert Kalvin (Fehérvár AV19), Szabó Dániel (Fehérvár AV19), Vokla Roland (MAC Budapest), Pozsgai Tamás (MAC Budapest), Mestyán István (MAC Budapest), Kovács Bronson Zoltán (MAC Budapest), Kiss Dániel (UTE), Wehrs Kevin (Villach)
Csatárok: Csányi Karol (UTE), Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék), Kovács Csaba (MAC Budapest), Könczei Áron (MAC Budapest), Nagy Gergő (MAC Budapest), Nagy Krisztián (MAC Budapest), Terbócs István (MAC Budapest), Hári János (Leksand), Sarauer Andrew (Fehérvár AV19), Sárpátki Tamás (Fehérvár AV19), Kóger Dániel (Fehérvár AV19), Vas János (Fehérvár AV19), Bodó Christopher (Fehérvár AV19), Orbán Brance (Fehérvár AV19), Sofron István (Fehérvár AV19)

 

 

 

 

 

Természetesen nem szabad félvállról venni a mérkőzést, de komoly meglepetés volna, ha Vas Jánosék nem nyernék meg a tornát már a rendes játékidőben, főleg úgy, hogy ezúttal már Rich Chernomaz szövetségi kapitány is a kispadon foglal helyet.

A bukmékereknél egyébiránt a magyar csapat a döntő favoritja, a     háromesélyben 1.65-szörös pénzt kínál a mieinkre, míg a dél-koreaiakra 3.45-szörös szorzón fogadhatunk. A fogadóiroda a hendikep határt 1,5-nél állapította meg, míg a gólok számát illetően 4,5-nél húzta meg a vonalat.

Ázsiai hendikepes és a gólok számára történő fogadás szorzói -  
Magyarország -1,5 Dél-Korea +1,5 Gólok száma 4,5 alatt Gólok száma 4,5 felett
TippmixPro@2.20 TippmixPro@1.50 TippmixPro@2.05 TippmixPro@1.60
megosztom