Sportfogadás

A fogadóknál Messiék a nyerők a rangadón

A Tippmixpro fogadói szerint a Barcelona nyeri a spanyol bajnokság 11. fordulójának zárómérkőzését Sevillában.

A fogadóknál Messiék a nyerők vasárnap este.

Komoly rangadóval vonul kéthetes szünetre a spanyol bajnokság, hiszen a Primera División 11. fordulójának zárómérkőzésén a negyedik helyezett Sevilla a második pozícióban tanyázó Barcelonával találkozik. A felek közül a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen a piros-fehérek nyerni tudtak a hétközi Bajnokok Ligája meccsükön, s egyébként is a legutóbbi hét tétmérkőzésükből közül hatot behúztak. A vendégek ugyanakkor kedden simán kikaptak a Manchester City otthonában, ráadásul azt megelőzően mindössze 1-0-ra tudták hazai pályán legyűrni a sereghajtó Granada együttesét.

A felek idén már kétszer is összemérték tudásukat, méghozzá a Szuperkupa fináléjában, s az oda-visszavágós párharcot a Barca kettős győzelemmel, 5-0-s gólkülönbséggel abszolválta. Ám legutóbbi két bajnokiján nem tudtak nyerni Lionel Messiék a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban, sőt, tavaly a Sevilla 2-1-re legyőzte a katalánokat.

1X2    
Sevilla Döntetlen Barcelona
TippmixPro@4.80 TippmixPro@4.00 TippmixPro@1.60

Mindezek után a bukmékereknél a vendégek a mérkőzés esélyesei, és erről a fogadók is így gondolkodnak, ugyanis a             adatai szerint a vasárnap esti meccsre beérkezett tétek 53 százaléka (!) vendég sikert vár, 28 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 19 százaléka (!) érkezett.

[2300614] 2016-11-06 20:45:00 Sevilla - Barcelonax
211384