Premier League

Ismét rangadóra készül a Chelsea

Antonio Conte együttese az Evertont látja vendégül szombat kora este a Stamford Bridge-en. PL előzetes.

Ismét rangadóra készül a Chelsea.

Szombat délután egyszerre négy mérkőzéssel indul meg a hétvégi angol futballmaraton, köztük a Burnley-Crystal Palace találkozóval. A felek közül egyértelműen az újonc gárda van jobb passzban, hiszen két hete legyőzte hazai pályán az Evertont, míg legutóbb az Old Traffordon (!) szerzett egy pontot. A londoniak a jó kezdést követően visszaestek, legutóbbi négy bajnokijukon nem tudtak nyerni, ráadásul immáron zsinórban háromszor kikaptak. Mindezek után, illetve figyelembe véve a hiányzokat, egy ki-ki mérkőzésre van kilátás. Mivel mindkét fél csak akkor szokott eredményeket elérni, ha kevés gólon tartja ellenfelét, vagyis masszív a védekezése, alighanem nem a támadófociról szól majd a gárdák hétvégi összecsapása, vagyis a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatti opcióban - 1.60 @ Tippmixpro - látunk értéket.

Igen érdekes mérkőzést rendeznek Bournemouthban, ahova a Sunderland látogat. A déliek eddig jól teljesítenek a szezonban, hiszen szereztek 12 pontot, amivel a 10. pozícióban állnak jelenleg a Premier League-ben. Azonban az utolsó két meccse nem úgy sikerült a piros-feketéknek, ahogy szerették volna, ráadásul immáron 236 perce nem szereztek gólt. Igaz, még így is bőven jobb passzban vannak, mint a Fekete Macskák, akik még mindig nyeretlenek a bajnokságban és tökutolsók. David Moyes együttese mindössze két remire volt jó nyolc vereség mellett a ligában, nem mellesleg a legkevesebb gólt szerezte. Vélhetően ez az utolsó dobása a skót menedzsernek, hiszen, ha ezúttal is elmarad a siker, a Sunderland helyzete egyre kilátástalanabb lesz. Egyébként is a fordulót követően kéthetes szünetre vonaulnak a csapatok, vagyis lenne idő beiktatni egy új mestert. A bukiknál óriási favorit a hazai együttes, de szerintünk nincs nagy differencia a felek közt, ráadásul mindkét oldalon temérdek hiányzóval kell számolnia a mestereknek, s mivel vélhetően ez Moyes utolsó dobása, így alighanem nagyon masszív lesz a vendégcsapat. Mindezek után pedig a Sunderland +2 európai hendikepes fogadásban látunk értéket - amire 1.40-szeres szorzót kínál a     -, hiszen ha ki is kapnak az északiak, véleményünk szerint maximum egy találat lesz a felek közt.

A nap rangadóját a Stamford Bridge-en rendezik, ahol a negyedik helyezett Chelsea és a hatodik pozícióban tanyázó Everton feszül egymásnak. A fővárosiak pazar formában vannak a Premier Leauge-ben, hiszen legutóbbi négy bajnokijukat rendre megnyerték, méghozzá úgy, hogy még csak gólt sem kaptak. Pedig Antonio Conte együttese a Leicesterrel, a Southamptonnal, de még a Manchester United együttesével is találkozott ezen időszakban. A liverpooliak ötmeccses nyeretlenségi szériájukat zárták le a West Ham ellen az elmúlt héten, azonban Ronald Koeman együttesének játéka továbbra sem olyan meggyőző, mint amilyen a szezon elején volt. Ebben közrejátszhat a megannyi sérült, hiszen a Stolverkosok jó pár meghatározó játékosukra nem számíthatnak szombaton, míg a londoniaknál csak Cesc Fábregas marad ki. Mindezek után pedig számunkra nem kérdés, hogy mely csapat a szombati rangadó favoritja, vagyis szerintünk a Chelsea legyőzi - 1.55 @ Tippmixpro - az Everton együttesét. 

A Manchester City-Middlesbrough és a West Ham-Stoke mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide!

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Burnley-Crystal Palace 3.00 3.10 2.35
Bournemouth-Sunderland 1.60 3.80 5.20
Manchester City-Middlesbrough 1.20 6.00 12.50
West Ham-Stoke 2.05 3.35 3.40
Chelsea-Everton 1.55 4.00 5.40





 

 

 

 

2016-11-05;47

 

209498