Sportfogadás

Így fogadják a Napoli-Lazio rangadót

A Tippmixpro fogadói nem sok esélyt adnak a fővárosi csapatnak Nápolyban a szombat esti meccsen.

A fogadóknál a Napoli minimum egy pontot otthon tart a Lazio ellen.

Komoly rangadót rendeznek a Serie A 12. fordulójában szombat este, hiszen az ötödik helyezett Napoli, a negyedik pozícióban lévő Lazio együttesét látja vendégül. A felek közül a római csapat van jobb formában, hiszen a legutóbbi hat bajnokiján maradt veretlen, ráadásul ezek közül négyet is behúztak a Sasok. A hazaiak kisebb hullámvölgyben vannak, mivel az utolsó hét tétmeccsén mindössze két győzelmet számlálnak, akkor is csak az olasz élvonal hátsó régiójához tartozó Crotone és Empoli csapatait tudták legyőzni. A komolyabb rangadókon abszolút nem megy jelenleg Marek Hamsíkéknak, hiszen a Roma, a Besiktas és a Juventus ellen is vereséget szenvedtek.

Tavaly oda-vissza simán nyert a Napoli, a déliek hazai pályán például 5-0-ra (!) győzték le a fővárosiakat. Azonban nem kell sokáig visszalapozni a históriás könyvekben, hogy mikor tudott nyerni utoljára a Lazio a Stadion San Paolóban, hiszen szűk másfél évvel ezelőtt a római gárda 4-2-re verte a nápolyi csapatot.

1X2    
Napoli Döntetlen Lazio
TippmixPro@1.70 TippmixPro@3.65 TippmixPro@4.50

A fogadók és a bukmékerek memóriájába is beéghettek a tavalyi eredmények, hiszen mindegyiküknél a Napoli a mérkőzés esélyese. Ugyanis a             adatai szerint a szombat esti meccsre beérkezett tétek 52 százaléka (!) hazai sikert vár, 45 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 3 százaléka (!) érkezett.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2319919] 2016-11-05 20:45:00 SSC Napoli - Laziox
211987