NB I

Honvéd-Diósgyőr? Erre kell fogadni!

A felek legutóbbi hét, Bozsik Stadionban lejátszott mérkőzésén simán ült ez a tipp.

Davide Lanzafame is hozzájárulhat tippünk sikerességéhez. - Fotó: honvedfc.hu

Lezárta hárommeccses nyeretlenségi sorozatát a Honvéd, miután a múlt héten 2-1 arányban győzte le a Haladás együttesét. Prosser Dánielék ismét jól játszottak, s ezúttal a szerencse is mellettük volt, így pedig nem maradhatott el a siker. A győzelem egyébként a legjobbkor jött, hiszen a Honvéd játékosok így méltó ajándékkal lepték meg 25. születésnapját ünneplő szurkolótábort, ráadásul megelőzték zöld-fehér riválisukat, vagyis immár a negyedik helyről várják a hétvégi ütközetet.

"Hat-hét mérkőzése a DVTK szerkezetet váltott, azóta sokkal stabilabb a védekezése. Az sem véletlen, hogy a miskolciak megverték a Videotont, az Újpest ellen ikszeltek, a Fradi ellen felálltak a padlóról, a végén pedig ismét majdnem egyenlítettek. A DVTK sokkal többre hivatott, vannak válogatott és további értékes játékosai. Előbb vagy utóbb megindulnak felfelé, a csapat értékét és minőségét nem adja vissza a helyezése Ezért vár ránk újabb nehéz meccs, kiemelten kell figyelnünk arra, hogy fizikálisan nagyon erősek legyünk, de a célunk az, hogy ismét eredményesen szerepeljünk" - mondta Marco Rossi a diósgyőriek hivatalos honlapjának.

Kattints a képre a játékért!

Ami a vendégeket illeti, noha a Diósgyőr ismét az utolsó helyen szerénykedik, a miskolciak egyre jobb formában vannak, mondjuk ezt úgy, hogy a múlt héten egy magas színvonalú találkozón végül ugyan 3-2-es vereséget szenvedtek a Ferencváros ellen. A piros-fehérek megtáltosodtak az utóbbi hetekben, hiszen a zöld-fehérek elleni meccset megelőzően az Újpesttel döntetlent játszottak, míg a Videoton nagyon simán legyőzték, mindez pedig annak köszönhető, amit Marco Rossi is ecsetelt fentebb.

"Jó csapatnak tartom a Honvédot, fiatal, masszív, gyors és agresszív játékosokból áll. Nem lesz egyszerű játszani ellenük, bár az előző három meccsünk sem volt egyszerű. Három jó csapat ellen játszottunk és egyik meccsen sem játszottunk alárendelt szerepet, sőt pontokat is szereztünk. Annak reményében utazunk most is, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Egyrészt azért, mert szükségünk van rá, másrészt azért, mert képesnek tartom a csapatot erre" - nyilatkozta Horváth Ferenc a dvtk.eu-nak.

Mindkét gárda tehát összességében jó formában várja a hétvégi találkozót, s mivel a kéthetes szünet következik a bajnokságban, így biztos, hogy anyait, apait bele adnak majd a felek szombaton. Mindezek után pedig szinte borítékolható, hogy az egyébként kiválóan támadó Honvéd és Diósgyőr is betalál - mint ahogyan tették a csapatok a legutóbbi hét, Bozsik Stadionban lejátszott mérkőzésükön is -, vagyis a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban látunk értéket.

Honvéd-Diósgyőr
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.75
[2295491] 2016-11-05 15:30:00 Honvéd - Diósgyőrx;