Nemzetközi foci

Botlott a City, pontot csentek Szalaiék a Bayern otthonából

A szombat délután pályára lépő csapatok közül a Manchester City, a Bayern München és az Atletico Madrid sem tudta begyűjteni a három pontot, a Dortmund viszont idegenben simázott.

Aubameyang négy góllal köszönt be a Hamburgnak.

Német foci

A Bundesliga 10. fordulójában nem brillíroztak a hazai csapatok, egyedül a Leverkusen hagyta el győztesen a pályát. A gyógyszergyáriak szűkös, 3-2-es sikert könyvelhettek el a Kleinheisler Lászlóval felálló Dramstadt ellen. Szalai Ádáméknak jobban ment, a Hoffenheim a Bayern München otthonából távozhatott egy ponttal. Kerem Demirbay szerezte meg a vezetést a vendégeknek, és csak egy öngólnak köszönhetően tudott egyenlíteni a müncheni csapat még a szünet előtt. A második játékrészben hiába nyomott kőkeményen a Bayern, 1-1 maradt az eredményjelzőn a lefújást követően. A bukdácsoló Dortmund a sereghajtó Hamburg otthonába látogatott, ahol 5-2-es győzelmet sikerült elérnie, köszönhetően a hétközben mellőzött Pierre-Emerick Aubameyang mesternégyesének. 

2016-11-05;54
210225

Angol foci

Angliában szintén borult a papírforma, a Manchester City a hosszabbításban bukta el a három pontot a Middlesbrough ellen. A manchesteri gárda ezzel zsinórban harmadik hazai mérkőzésén remizett. Pedig végig uralták a találkozót, de a helyzeteket nem tudták gólra váltani, ami meg is bosszulta magát a végén. A hazaiak találatát Sergio Agüero jegyezhette, aki ezzel 150. gólját lőtte. 

2016-11-05;47
209498

Spanyol foci

A Primera Divisionban sem maradtunk meglepetés nélkül, az Atletico Madrid a Real Sociedad otthonában botlott. A hazaiak 2-0-ra győztek, amivel zsinórban harmadik mérkőzésükön gyűjtötték be a három pontot, míg a madridiak második idegenbeli túrájukon nulláztak.

2016-11-05;87
211384