Sportfogadás

A fogadók szerint Dárdaiék nyerik a nap meccsét

A Tippmixpro fogadói szerint a Hertha hazai pályán két vállra fekteti a BL-ben is érdekelt Mönchengladbach együttesét.

A fogadók szerint Dárdaiék behúzzák pénteki meccsüket.

Komoly rangadóval indul a német Bundesliga 10. fordulója, hiszen az ötödik helyezett Hertha a 11. pozícióban tanyázó, ugyanakkor jó erőkből álló, Mönchengladbach együttesét látja vendégül. A felek közül Dárdai Pálék vannak jobb formában, mondjuk ezt úgy, hogy a legutóbbi körben a Hoffenheim otthonában kapituláltak a berliniek, ám azt meglőzően egy öt mérkőzésből álló veretlenségi szériát produkáltak. Összességében a vendégek teljesítményére sem lehet panasz, de a Hamburg, a Frankfurt vagy a Celtic elleni remiket nem teszik ki a kirakatba a fekete-fehérek.

Ha a gárdák egymás elleni produkcióját vizsgáljuk, akkor egyértelmű, hogy a vendégek felé billen a mérleg nyelve, hiszen a Borussia nyerte a felek legutóbbi öt német bajnokiját. A tavalyi szezonban a Mönchengladbach oda-vissza tönkre verte Dárdai Pál Hertháját, hiszen a fővárosban 4-1-re, míg hazai pályán 5-0-ra nyertek André Schuberték.

1X2    
Hertha Döntetlen Mönchengladbach
TippmixPro@2.40 TippmixPro@3.20 TippmixPro@2.85

Mindezek után, a bukmékereknél csak egy hajszálnyival esélyesebbek a berliniek, a fogadók viszont nem így gondolkoznak, szerintük a Hertha az Olimpiai Stadionban simán behúzza a mérkőzést. Ugyanis a             adatai szerint a péntek esti meccsre beérkezett tétek 63 százaléka (!) hazai sikert vár, 27 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 10 százaléka (!) érkezett.

[2272382] 2016-11-04 20:30:00 Hertha Berlin - Mönchengladbachx
210225