Sportfogadás

Hárommmecses EL-kombival támadunk a bukik ellen

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, így megtettük tétjeinket a negyedik fordulóra is.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Austria Wien-Roma
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Két hete igen komoly mérkőzést játszottak a felek az olasz fővárosban, hiszen október 20-án a Roma és az Austria Wien 3-3-ra végzett egymással. Azóta mindkét csapat parádézott, avagy mind a hazaiak, mind a vendégek jó formában várják a hétközi ütközetet. A két gárda öt-öt pontot gyűjtött eddig az EL-ben, vagyis amely együttes nyerni tud csütörtökön, az borítékolható, hogy továbbjut az egyenes kieséses szakaszba. Mindezek után, illetve figyelembe véve azt, hogy mind az Austria Wien, mind a Roma a támadófocit helyezi előtérbe, úgy véljük, hogy minden esély megvan arra, hogy ezúttal is mindkét csapat szerezzen gólt.

[2365666] 2016-11-03 19:00:00 Austria Wien - Romax;

Gent-Sahtar Donyeck
Tipp: Sahtar Donyeck
Odds: 
2.00 @ Tippmixpro

A felek ukrajnai mérkőzése igen egyértelmű volt, hiszen a Sahtar 5-0-ra (!) győzte le a Gent együttesét. A sikernek köszönhetően a donyecki együttes egy győzelemre került a csoportelsőségtől, amit véleményünk szerint csütörtökön meg is szerez. Merthogy ezúttal a belgáknak kell rohamozniuk, ami egyértelműen a vendégeknek kedvez, mivel a Sahtar a kontrajátékot érzi igazán magáénak, köszönhetően a szélvészgyors támadóinak. A narancssárga-feketék egyébként is bombaformában vannak, míg a Gent már Belgiumban is botladozik, vagyis minden jel arra mutat, hogy a Donyeck idegenben is legyőzi a kék-fehéreket.

[2365654] 2016-11-03 21:05:00 Gent - Sahtar Donyeckx;

Ajax-Celta Vigo
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

Parádésra sikeredett a felek spanyolországi találkozója, hiszen a megannyi izgalom mellett négy gólt hozott egyenlő elosztásban a Celta Vigo-Ajax mérkőzés. Ezúttal is valami hasonlóra van kilátás, köszönhetően a spanyoloknak, akik igen nyílt mérkőzéseket játszanak az utóbbi hetekben, vasárnap például hiába vezettek 21 perc után 3-0-ra a Las Palmas otthonában, végül be kellett érniük az egy ponttal. Az Ajax is képes effélékre, pláne, hogy ha egy olyan játszós csapattal néz farkasszemet, mint a Celta. Mindkét együttes csak a győzelemmel dőlhetne hátra az utolsó két fordulóra, vagyis ismét egy nyílt mérkőzés várható, ahol nagy valószínűséggel, mind a holland, mind a spanyol csapat betalál.

[2365678] 2016-11-03 21:05:00 Ajax - Celta Vigox;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 19:00 INFO Austria Wien-Roma Mindkét csapat szerez gólt 1.55 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Gent-Sahtar Donyeck Sahtar Donyeck 2.00 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Ajax-Celta Vigo Mindkét csapat szerez gólt 1.75 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,43