Tipp

Dolgos kis estéje lehet az Atlanta Falcons futójának

Devonta Freeman az elmúlt hetekben nem kapott igazán sok lehetőséget, ám most backup híján egyedül maradt.

Rangadót rendeznek az NFC déli csoportjában, a 3-4-gyel álló Tampa Bay Bucaneers az 5-3-as Atlanta Falconst fogadja. Az elmúlt években igencsak pontgazdag, élvezetes mérkőzéseket hozott össze ez a két csapat és most is kilátás van egy jó kis estére.

Ebből az estéből veheti ki tevékenyen a részét Devonta Freeman, az Atlanta Falcons futója, aki segítség híján egyedül kell megoldja a csapat futójátékát. A csapat másik runningbackje, Tevin Coleman ugyanis hivatalosan is sérültet jelentett. Freemanre így bőségesen vár majd labdacipelés, rajta kívül ugyanis egyedül a másodéves Terron Ward kaphat szerepet, akinek összesen 35 futása van eddig a ligában.

A 16-os futási kísérlet abszolút nem tűnik magasnak, a Bucaneers védelme ellen ugyanis kifejezetten sokat rohangálnak a csapatok: meccsenként átlagosan 27-szer.

Habár Freemanre nem jellemző az ennyi futás, idén 20 kísérlet fölé csupán egyszer jutott, most lényegesen kevesebbszer kell majd megosztania a carryket, ráadásul a Bucs védelme és a Falcons várható győzelme is remek érvek a tipp mellett.

hatharom.com-tipp: Devonta Freeman futási kísérletei 15.5 felett
Odds: 1.76
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.65