Sportfogadás

A fogadók ezúttal sem adnak sok esélyt a Fenernek a MU ellen

  • Tomihmv

A Tippmixpro fogadói szerint a Fenerbahce ezúttal sem rúghat labdába a Manchester United ellen.

A fogadók szerint a Fenernek ezúttal sincs esélye a MU ellen.

Kereken két hete a Manchester United együttese hazai pályán magabiztosan, 4-1-re győzte le a Fenerbahce együttesét az Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójában. A felek ezúttal Törökországban, még pedig Isztambulban mérik össze tudásukat, ahol a hazaiak visszavágásra készülnek.

Ami össze is jöhet egyébiránt a török együttesnek, hiszen a sárga-feketék a manchesteri fellépés óta menetelnek, kettőből kettőt nyertek, méghozzá úgy, hogy gólt sem kaptak. Ezzel szemben az angolok pocsékul teljesítenek mostanság, hiszen a Chelsea-től 4-0-ra kaptak ki, a tartalékos Manchester Cityt ugyan legyőzték a harmadik számú angol sorozatban, viszont szombaton az Old Traffordon nem bírtak az újonc Burnleyvel.

1X2    
Fenerbahce Döntetlen Manchester United
TippmixPro@3.20 TippmixPro@3.20 TippmixPro@2.20

Mindezek után, illetve tudva azt, hogy a törököknek kell jobban iparkodniuk, a bukmékereknél csak egy hajszálnyival esélyesebbek a Vörös Ördögök. A fogadók viszont nem így gondolkoznak, szerintük a Fenerbahcénak még hazai pályán sem lesz esélye, ugyanis a             adatai szerint a csütörtöki meccsre beérkezett tétek 49 százaléka (!) vendég sikert vár, 42 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelmére a tétek mindössze 9 százaléka (!) érkezett.

[2365380] 2016-11-03 19:00:00 Fenerbahce - Manchester Unitedx
214453