Bajnokok Ligája

Jöhet a szokásos tipp a Real-meccsre?

A Real Madrid védelme idén könnyen zavarba hozható, a lengyelek így minimum egyszer mattolhatják Navast.

Futballünnepre készültek szerda este Varsóban, a Legiához a Real Madrid látogat. A szenzációs hangulat adott lenne a Polish Armyban, ám az UEFA eltiltása okán nézők nélkül rendezik meg a mérkőzést. A Real Madrid védelmére azonban így is nehézkes 90 perc vár Nikolicsék ellen.

Zinedine Zidane csapata idén eddig 15 tétmérkőzést játszott, 13-szor kaptak gólt és mindössze kétszer nyertek kapott gól nélkül. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a védelem alig tudott legjobb összetételében játszani, szerdán is hiányozni fog Sergio Ramos és Marcelo is a védelem közepéből, így minden bizonnyal Nacho és Varane játszik majd. A híresztelések szerint Keylor Navas játéka is kérdéses, így ha esetleg Kiko Casilla húzná fel a kesztyűket, az talán még tovább erősítené a tippünket.

[2363762] 2016-11-02 20:45:00 Legia - Real Madridx

"Tudjuk, hogy nem lesznek szurkolók a lelátón, emiatt más lesz a mérkőzés hangulata. Nagyon fura érzés így játszani, játékosként egyszer átéltem. Jobban örülnék, ha nem lenne csend a mérkőzésen, nem is gondolok erre a faktorra, mint olyan, amit a javunkra tudunk fordítani. Mi ugyanazt játsszuk majd így is.

A játékosok tudják, mennyire fontos a győzelem. A motivációval nem szabad gond legyen, ez egy BL-meccs, mindenki tudja, mekkora is a tét" - nyilatkozta a francia mester.

A lengyeleknél várhatóan Nikolics ezúttal a kezdőben kaphat helyet, márpedig látva a jelenlegi formáját, reménykedhetünk benne, hogy okoz majd nehéz perceket a spanyoloknak. A madridiak az utolsó öt meccsükből játszottak 6-1-et, 5-1-et, 7-1-et és 4-1-et is - nekünk bármelyik eredmény tökéletesen megfelelő lenne.

hatharom.com-tipp: Real Madrid és mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @2.25
2016-11-02;42