Premier League

Folytathatja menetelését a Stoke

A Premier League 10. fordulójának zárómérkőzésén a Stoke a Swansea együttesét látja vendégül.

Joe Allenék zsinórban harmadik győzelmüket arathatják a Premier League-ben.

Hétfőre is maradt egy mérkőzés a Premier League 10. fordulójából, méghozzá a Stoke-Swansea ütközet. A hazai együttes egyre jobb formának örvend, hiszen a West Bromwich és a Manchester United elleni döntetlent követően a Sunderland és a Hull City együttesét is legyőzte, így pedig a Fazekasok elmozdultak a kiesőzónából, s egészen a 16. helyig verekedték fel magukat a táblázaton a játéknap előtt. Mark Hughes együttesének pedig jó esélye van, hogy folytassa remek sorozatát, hiszen az idén minden várakozást alulmúló Swansea-t fogadja.

A walesi együttes utoljára az első fordulóban tudott nyerni a Premier Leagueben, ráadásul az azt követő nyolc meccsén mindössze két remire voltak jók a Hattyúk. A csapatnál edzőváltás is történt már, de eddig Bob Bradley sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Igaz, korai lenne még temetni az amerikai mestert, hiszen mindössze bő három hete van a klubnál, de tény, hogy nem sok minden változott.

A felek egymás elleni meccsei általában mindig a pályaválasztó diadalával érnek véget a Premier League-ben. Szerintünk ez most is így lesz, avagy úgy véljük, hogy a jobb erőkből álló, hazai pályán játszó Fazekasok folytatják jó sorozatukat, vagyis a Stoke megnyeri - 2.00 @ Tippmixpro - a Premier League 10. fordulójának zárómérkőzését hétfőn.

A Premier League hétfői mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Stoke-Swansea 2.00 3.35 3.55





 

2016-10-31;47
209498