Foci

Véget ért a modern foci egyik legnagyobb háborúja?

Nagyon úgy tűnik, hogy José Mourinho és Josep Guardiola viszonya normalizálódott.

Amikor a nyáron véglegessé vált, hogy napjaink két legnagyobb formátumú edzője, Josep Guardiola és José Mourinho ismét ugyanabban a bajnokságban, sőt, ugyanabban a városban vállal munkát, sokan arra számítottak, hogy a portugál és a katalán szakember között pattanásig feszült légkör uralkodik majd. 

Minderre persze meg is volt az okuk, hiszen amikor a Real Madridot illetve a Barcelonát irányították, folyamatos botrányok kísérték a két csapat egymás elleni meccseit, az El clásicók amúgy is feszült hangulata pedig minden addiginál forróbbra hevültek. 

A két tréner közti rivalizálás már-már egészségtelen szinte emelkedett, ezért is számították rá jó páran, hogy Manchesterben újra "felmelegíthetik a káposztát". A jelek szerint azonban mára rendeződött Pep és José viszonya. A két manchesteri klub idén már két alkalommal is megmérkőzött egymással, ám sem a meccsek előtt, alatt és után sem szekálták egymást a felek.

A két szaki közeledéséről egy korábbi cikkünkben is beszámoltunk, angol sajtóhírek szerint Mourinho a szeptemberi bajnoki után borozgatásra invitálta egykori barátját. Hogy az italozgatás létrejött-e avagy sem, arról nem szóltak a hírek, mindenesetre a szerdai Ligakupa-meccsen a két menedzser látványosan jó hangulatban köszöntötte egymást. 

[2380579] 2016-10-26 21:00:00 Manchester United - Manchester Cityx;