NB I

A Fradi a forduló nyertese, beindult a Mezőkövesd

  • ivan

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában nyerni tudott a Ferencváros és a Honvéd, míg a hétvége rangadóján a Videoton elvitte az egyik pontot Angyalföldről.

fotó: dvtk.eu Telt ház előtt tudott nyerni Miskolcon a Fradi, amely 3-2-re verte a Diósgyőrt. A miskolci stadion felújítása miatt a búcsúmeccsnek beharangozott találkozón a fővárosiak az első félóra végére már kétgólos előnybe kerültek, ám a DVTK felállt a padlóról és a második félidő közepére ledolgozta a hátrányát. Az egyenlítő gól után azonban nem sokkal újra gólt lőtt a Fradi, amely az újbóli vezetést követően már nem engedte ki a kezéből a győzelmet. A 3-2-es végeredmény megfelelt várakozásainknak, a meccsre adott tippünk 1.70-es hasznot hozott olvasóinknak.

A forduló rangadóját szintén egy stadionbúcsúztatóval egybe kötött meccs jelentette, a listavezető Vasas a második Videotont fogadta. Az angyalföldiek az első félidőben szerzett góljukkal sokáig nyerésre álltak, ám Lazovics szabadrúgásgóljával a fehérváriak 90. percben pontot mentettek. A döntetlennel megmaradt a két csapat között pontkülönbség, mi pedig újabb nyertes tippnek örvendhettünk.

Hosszú idő után ismét meccset tudott nyerni a Debrecen, amely Gyirmóton aratott 2-1-es sikert. A Haladást 2-1-re legyőző Budapest Honvéd már a negyedik, Marco Rossi együttesében Davide Lanzafame zsinórban hatodik tétmeccsén talált a kapuba. A kispestiek sikere is megfelelt várakozásainknak, a hazai győzelmet 1.85-ös oddson ajánlottuk a figyelmetekbe.

El tudott mozdulni az utolsó helyről a Paks, amely az utolsó pillanatokban mentett pontot az Újpest ellen. Sorozatban harmadik győzelmének hála már a hatodik helyen tanyázik az újonc Mezőkövesd, Pintér Attila alakulata Gohér góljával verte az MTK-t.

2016-10-29;212
209575