Sportfogadás

A fogadók esélyt sem adnak a Napolinak

A Tippmixpro fogadóinak döntő többsége szerint a Juventus nyeri a Serie A 11. fordulójának rangadóját.

Buffon ezúttal is lehúzhatja a rolót a Napoli ellen.

Óriási rangadót rendeznek szombat este Olaszországban, hiszen az első helyezett Juventus a harmadik pozícióban lévő Napoli együttesét fogadja. A felek közül egyértelműen a Zebrák vannak jobb passzban, hiszen a legutóbbi nyolc tétmeccsükből hetet is meg tudtak nyerni, míg a déliek az utolsó öt mérkőzésükből hármat elbuktak, míg a maradék kettőn igaz, hogy nyertek, de a Serie A leggyengébb együtteseit gyűrték le.

A felek az utóbbi években egyébiránt igen magas színvonalú derbiket vívtak egymással szemben, és általában az éppen pályaválasztó együttes húzta be a találkozót. A legutóbbi öt Juventus-Napoli bajnoki találkozót a Zebrák nyerték, s ezen ütközeteken a kék-fehérek mindössze egyszer (!) találtak be Gianluigi Buffon hálójába.

1X2    
Juventus Döntetlen Napoli
TippmixPro@1.80 TippmixPro@3.35 TippmixPro@4.35

Vélhetően ennek tudható be, hogy mind a bukmékereknél, mind a fogadóknál is a Juventus a mérkőzés favoritja, hiszen a             adatai szerint a szombat esti meccsre beérkezett tétek 80 százaléka (!) hazai sikert vár, 18 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 2 százaléka (!) érkezett.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2319900] 2016-10-29 20:45:00 Juventus - SSC Napolix
211987