Spanyol foci

Egyre nagyobb bajban a Barcelona - videó

Újabb világsztár sérült meg a Barcelona hétvégi bajnokiján, ezúttal csapatkapitányát veszítette el a katalán gárda.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, szerdán, a Manchester City elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen Gerard Piqué és Jordi Alba is megsérült, és hosszú hetekre kidőlt. Luis Enrique gárdája tehát már így is foghíjasan várta szombati bajnokiját a Valencia ellen, amelyen alig telt el tíz perc, amikor Andrés Iniesta lába a hazaiak egyik becsúszó játékosa alá szorult be, s a katalánok csapatkapitánya a földre esést követően azonnal mutatta, hogy nagy a baj, és cserét kér.

Andrés Iniesta sérülése:

Egyelőre bizonytalan, hogy a világbajnok játékosnak mennyi időt kell kihagynia, de vélhetően jó ideig nem számíthat futballistájára Luis Enrique. A mérkőzést egyébiránt a katalánok nyerték meg 3-2-re Lionel Messi duplájának és Luis Suárez góljának köszönhetően.

A Barcelona legközelebb jövő szombat este játszik hazai pályán a Granada együttesével, ahol természetesen még ilyen előjelek mellett is toronymagas favorit, azonban a rá következő kedden már Manchesterben van fellépése a gránátvörös-kékeknek. A bukmékerek pedig azonnal léptek az újabb sérülést követően, hiszen a     például a kezdeti, 2.05-szörös Barcára kínált szorzóját már 2.25-ig emelte, míg a City oddsát egészen háromszorosig csökkentette.

[2363701] 2016-11-01 20:45:00 Manchester City - Barcelonax;