Sportfogadás

Ezekkel a tippekkel kaszálnánk az Európa Ligában!

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, így megtettük tétjeinket a harmadik fordulóra is.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Celta Vigo-Ajax
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.75 @ Tippmixpro

Noha vasárnap 5-0-ra kapott ki a Celta Vigo a Villarreal otthonában, a spanyol csapatra nem lehet panasz az idei szezonban. A Sárga Tengeralattjáró elleni kiadós verést követően például a Barcelonát fektette könnyedén vállra hazai pályán a Celta, ráadásul az EL-ben is menetel a vigói együttes. Ha a hazaiak jó passzban vannak, akkor mit mondjunk a vendégekre? Az Ajax zsinórban kilencedik (!) tétmérkőzését is behúzta az elmúlt hétvégén, vagyis bombaformában vannak Peter Bosz tanítványai. Mindezek után, illetve annak köszönhetően, hogy két támadófocit játszó csapatról beszélünk, egyértelmű, hogy a mindkét csapat szerez gólt opcióra fogadunk.

[2365676] 2016-10-20 19:00:00 Celta Vigo - Ajaxx;

Dundalk-Zenit
Tipp: Zenit -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Talán ez az Európa Liga harmadik körének legtutibb meccse, hiszen egy félprofi csapat fogad egy tehetős, ízig vérig profi, megannyi sztárjátékost foglalkoztató gárdát, méghozzá semleges pályán. A Dundalk együttese eddig bőven átlagon felül teljesített a nemzetközi kupákban idén, azonban most úgy véljük, hogy az írek a helyükre kerülnek. A Zenit mióta felvette Mircea Lucescu stílusát és tempóját, egyszerűen nem tud hibázni, legutóbbi három tétmeccsét pedig legalább két találattal megnyerte, s a Dundalk együttesénél lényegesen komolyabb együttesek ellen játszott. Innentől kezdve pedig nincs is miről beszélni, úgy véljük, hogy a szentpéterváriak magabiztosan, legalább két találattal nyerni tudnak Írországban.

[2365640] 2016-10-20 21:05:00 Dundalk - Zenit Szentpétervárx;

Feyenoord-Zorya Luganszk
Tipp: Feyenoord
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A Feyenoord nagyot léphet előre a továbbjutást illetőn csütörtök este, ha legyőzi a Zorya Luganszk együttesét. Erre minden esélye megvan a holland csapatnak, hiszen pazar formában futballozik hétről hétre, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a rotterdamiak az idei 13 tétmeccsükből 11-et (!) meg tudtak nyerni. Ezzel szemben az ukránoknak közel sem megy ilyen jól, pláne, ha idegenben játszanak, hiszen házon kívül mindössze egy komolyabb eredményt tudnak felmutatni az idei szezonban. A hollandok minden téren a luganszkiak előtt járnak, s mivel céljuk a továbbjutás a csoportból, így nem lenne meglepő, ha két vállra fektetnék ukrán riválisukat csütörtökön.

[2365379] 2016-10-20 21:05:00 Feyenoord - Zoryax;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 19:00 INFO Celta Vigo-Ajax Mindkét csapat szerez gólt 1.75 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Dundalk-Zenit Zenit -1 (európai hendikep) 1.60 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Feyenoord-Zorya Luganszk Feyenoord 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,20