NFL

Az idény egyik legérdekesebb meccsével kezdődik a hét

A Green Bay Packers tele van sérültekkel, így még a kötelező győzelem és piszok nehéz lesz a Chicago ellen.

   
Green Bay Packers Chicago Bears
1.30 3.05

Közel sem lehet eddig ideálisnak nevezni a Green Bay Packers szezonját. A 3-2-es mérleg még önmagban nem bajos, ám a wisconsini gárda nem játszik igazán jól, Aaron Rodgers nincs élete formájában a sérültek száma pedig hihetetlen nagyságot ért el. A Chicago Bears elleni csoportrangadón muszáj nyerniük, ha nem akarnak még jobban leszakadni a Minnesota Vikingstól, ám az előjelek igencsak kedvezőtlenek.

Kezdjük azzal, hogy Eddie Lacy és James Starks kidőlése miatt kedden gyakorlatilag még futó nélkül állt a csapat. Lóhalálában sikerült megszerezniük Knile Davist, így a gyakorlócsapatban edződő Don Jackson mellett a korábbi Kansas-játékos Davis lesz csupán opció, ha futni akar Mike McCarthy. A helyzet olyannyira súlyos, hogy Ty Montgomery elkapó is gyakorolta a héten a futásokat. És ha hatalmas problémák, akkor nézzünk a védelembe is egy kicsit: a Green Baynek egyetlen cornerbackje maradt csupán, Damarious Randall, Quinten Rollins és Sam Shields is sérült, miként egy elkapó, egy tight end és két receiver is pihenőt kell kapjon csütörtökre.

Mindezek fényében nem sok csapat ellen lenne reális esélye a Packersnek, ám a csoportrivális Macik idén nagyon gyengék, így még a Green Bay "B" is túljárhat a Jay Cutlert továbbra is nélkülöző Chicago eszén.

Vélhetően mindkét csapat erőteljesen a passzjátékra épít majd, így egy igencsak pontgazdag mérkőzést hozhat az NFC északi csoportjának derbije.

hatharom.com-tipp: 46.5 pont alatt
TippmixPro @1.80