Sportfogadás

Kevés a bizalom Mourinho irányába

  • mr.blonde

Hétfő este a Liverpool a Manchester United csapatát fogadja az angol Premier League 8. fordulójában. A Tippmixpro-fogadások szerint Jürgen Klopp legyőzi José Mourinhót.

A Manchester City újabb pontvesztése után a Liverpool a hétfői meccsen úgy léphet pályára, hogy egy háromgólos győzelemmel átveszi a vezetést a tabellán. Persze Vörösök fejében aligha a kiütés jár, sokkal inkább valószínű, hogy már egy soványka győzelemmel is rendkívül elégedettek lennének. 

Anglia legnagyobb derbijét a Liverpool várhatja jobb formában, hiszen Jürgen Klopp csapata a legutolsó öt tétmeccsén győztesen hagyta el a pályát. A Mersey-partiak hazai közönség előtt esélyesei a rangadónak, amelyre a Tippmixen 2.15-ös szorzóval fogadhatunk. 

A Manhester United jelenleg a 7. a tabellán, három ponttal a lemaradása a Liverpoollal szemben. José Mourinho együttese folyamatosan a kritikák kereszttüzében áll, így igazán nagy szüksége lenne már a portugálnak is egy világraszóló sikerre. 

1X2    
Liverpool Döntetlen Manchester United
TippmixPro@2.15 TippmixPro@3.25 TippmixPro@3.30

A két angol topklub legutóbb tavasszal, az Európa Liga egyenes kiesés szakaszában találkozott egymással. Akkor a Liverpool hazai pályán 2-0-s győzelmet aratott, majd az Old Traffordon is összehozott egy döntetlent, így kiejtette a manchesteri csapatot. Bajnokin viszont legutoljára 2014-ben tudta legyőzni a Unitedet, az Anfield Roadon pedig még régebben, 2013 szeptemberében múlta felül a Vörös Ördögöket. 

   adatai szerint a hétfői este meccsre beérkezett tétek 47 százaléka hazai sikert vár, 41 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére mindössze a tétek 12 százaléka érkezett. 

[2252256] 2016-10-17 21:00:00 Liverpool - Manchester Unitedx
[2252256] 2016-10-17 21:00:00 Liverpool - Manchester Unitedx;

Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!