Bulvár

Messi haragja miatt nem játszhat az olasz gólkirály?

  • ivan

Lionel Messi öltözői befolyásáról rendre fel-felröppenek sajtópletykák, a legújabb szerint a Barcelona sztárja vétózza meg Mauro Icardi szerepeltetését a nemzeti csapatban.

Nehéz napokan él át az argentin válogatott, amely Lionel Messi nélkül csak egy pontot szerzett a legutóbbi két világbajnoki selejtezőn, így lecsúszott az 5. és egyben pótselejtezőt érő helyre a csoportjában. A Barcelona ötszörös aranylabdás klasszisa nélkül nem igazán megy a gauchóknak, egy argentin tv-műsorban elhangzottak szerint éppen  ezt használta fel a Bolha, hogy érvényt szerezzen akaratának.

Egy bizonyos Utolsó vita című televíziós műsorban elhangzott az a merésznek tűnő állítás, hogy Messi nem látja szívesen a nemzeti csapatban az Inter gólvágóját, Mauro Icardit, aki jó formája - és a hiányzók - ellenére csupán nyolc perc játéklehetőséget kapott a selejtezőben.

A teória alapját az képezi, hogy Messi továbbra is baráti viszonyban van egykori Barcás csapattársával, Máxi Lopezzel, akinek feleségét Icardi 2013-ben ágyba vitte, amikor együtt játszott Lopezzel a Sampdoriában. Lopez és Icardi az eset óta nem beszél egymással, Wanda Nara pedig azóta hozzáment az Inter támadójához, és együtt nevelik az asszony Máxi Lopeztól született három gyerekét is.

Ő Wanda Nara, aki miatt összeveszett Lopez és Icardi

A műsor állítása szerint Messi kilátásba helyezte távolmaradását, amennyiben Icardival komolyan számolnának a válogatottban, így pedig érthetően a 23 éves csatárnak nem sok esélye van bizonyítani a nemzeti dresszben.

Azért elsőre elég erőltetettnek tűnik a sztori, elég valószínűtlen, hogy Messi ilyen dolgokra pazarolná energiáját, bár az is lehet, hogy számára a barátság és a becsület kiemelt szerepet játszik. 

186573
[2079358] 2016-11-11 01:45:00 Brazília - Argentínax;