Női kézilabda

Ez a meccs fájni fog a Fradi-szurkolóknak

Pénteken a Vardar Szkopje otthonában megkezdi szereplését a Fradi a Bajnokok Ligájában.

Fotó: fradi.hu

Rögtön a közepébe - így is felfoghatják a zöld-fehérek a pénteki nyitómeccset, hiszen egyértelműen a csoportkör legnehezebb találkozójával kezdik meg szereplésüket az elitligában. Elek Gábor együttese ahhoz a Vardar Szkopjéhoz látogat, amely az elmúlt három kiírásban mindig eljutott a FinalFourig és az elmúlt idényekhez hasonlóan ezúttal is a sorozat egyik legnagyobb favoritjának tekinthető. 

A Vardar tehát egy igazi nagyágyú, amelynek legyőzéséhez a Fradinak bravúrra lesz szüksége, különösen úgy, hogy a meccset Szkopjéban rendezik. Pályaválasztóként a macedón bajnok szinte napra pontosan egy éve bukott el tétmeccset, az akkori tettes éppen a Fradi legnagyobb honi riválisa, a Győri ETO volt. 

A bukmékerek nem sok esélyt adnak a népligetieknek, hiszen mindössze 1.03-as szorzóval fizetik a hazai kimenetelt, miközben a Fradi győzelme pénzünk 10-szeresét érné. A zöld-fehérek valahol rá is szolgáltak ezekre a számokra, hiszen három hete Győrben nagyon simán kikaptak (28-19), múlt héten pedig az Érd vendégeként is vereséget szenvedtek (31-30). 

A gyengébb eredmények okaként felhozható, hogy a keret több kulcsembere is sérüléssel bajlódik, Zácsik Szandra hónapokra kidőlt, Mészáros Reának is ki kellett hagynia jó pár napot, Kovacsics Anikó továbbra sem 100 százalékos és Nerea Penának is utol kell még magát érnie fizikálisan. 

"Fájó kimondani, de a következő meccsünkön nem mi leszünk az esélyesek, mert a Vardar Szkopjénak talán még erősebb az állománya, mint az ETO-nak. De ha meg kell halni, akkor azt egyenes gerinccel kellene megtenni, és ami nagyon fontos, hogy bármi is történik Szkopjéban, úgy jöjjünk ki belőle, hogy utána már jól működjön minden. Lássuk be, kisebb csoda lenne ott nyerni, ezzel kalkuláltunk is, de azt is tudjuk, hogy a szurkolóinknak nagyon nehéz lesz megélni" - fogalmazott Elek Gábor a fradi.hu-nak. 

Szóval a Fradi szinte sansztalan Szkopjéban, de a Fradi-szív okozott már csodákat az évek folyamán...

1X2    
Vardar Döntetlen FTC
TippmixPro@1.03 TippmixPro@16.25 TippmixPro@10.00
Az egyik külföldi fogadóiroda oddsai a végső győztesre
Buducsnoszt 3.00
Győri ETO 3.25
Vardar 4.50
Rosztov 5.00
CSM Bukarest 10.00
Midtylland 51.00
Ejsberg 51.00
Larvik 51.00
FTC 67.00