Jégkorong

Adakozó kedvében van a Tippmixpro?

  • Tomihmv

A bombaformában lévő DVTK Jegesmedvék a rengeteg gonddal küzdő Fehérvári Titánok otthonába látogatnak a MOL Ligában.

A Jegesmedvék visszavágásra készülnek a Titánok ellen. - Fotó: dvtk.eu

Ellentétes előjelekkel várja a fehérvári és a miskolci csapat a pénteki MOL Liga mérkőzést, hiszen a hazaiaknak rengeteg gondjuk van, míg a vendégek bombaformában vannak. A Jegesmedvék sorra nyerik mérkőzéseiket, zsinórban öt győzelmet számlálnak, s a MAC Budapest botlásainak köszönhetően visszavették a vezetést a tabellán.

A vendégek egyébiránt 11 bajnoki meccsükből kilencet nyertek meg rendes játékidőben, a maradék kettőn vereséget szenvedtek. Az egyik zakót épp a Titánok ellen szenvedték el hazai pályán, azonban most nagy meglepetés lenne, ha a székesfehérváriak pontot szereznének a miskolciak ellen. Merthogy például azon a bizonyos miskolci meccsen is a Jegesmedvék domináltak, a Titánok csak szerencséjüknek köszönhették a győzelmüket. Ezúttal pedig lehet, hogy a szerencse is kevés lesz, hiszen a hazaiaknál a nagy csapat éppen EBEL mérkőzést vív, s mivel onnan jó néhány játékos kidőlt, így a Titánok húzóembereinek Bécsben lesz jelenése pénteken. Ezen kívül csütörtökön a fehérvári U20-as csapat bajnokit játszott, így a hazaiak a miskolciak elleni mérkőzést megelőzően nem tudtak kellőképp felkészülni a Jegesmedvékre, mivel mindössze három sor állt Kóger István vezetőedző rendelkezésére az utolsó tréningen. Ezen kívül muszáj kiemelni, hogy három játékosa - sérülés vagy betegség miatt - kimarad a hazaiknál, így pedig az U20-as csapatból kell feltölteni a keretet, vagyis az amúgy is fiatal átlagéletkorú gárda még fiatalabb és rutintalanabb lesz a regnáló bajnokkal szemben.

Fehérvári Titánok-DVTK Jegesmedvék *
Rendes játékidő 
Iroda 1 X 2
    2.90 4.30 1.80
Külföldi iroda 3.90 4.90 1.42
Hosszabbítással, büntetőkkel
Iroda 1 - 2
    2.25   1.50
Külföldi iroda 2.95   1.25
*minimális kötésszám: 2

Mindezek tükrében érdemes egy pillantást vetni a szorzókra, hiszen az egyik külföldi iroda vélhetően ezen dolgokat is belekalkulálta szorzóiba, míg úgy látszik a    nem. A magyar online fogadóirodában közel 27 százalékkal (!) fogadhatunk magasabban háromesélyben a diósgyőriekre, mint a briteknél, míg de még kétesélyben is 20 százalékkal (!) nagyobb szorzót kínál a    , mint az egyik külföldi bukméker.

Összességében pedig bőven megér egy misét a DVTK Jegesmedvékre fogadni (még úgy is hogy kötéskényszer van), hiszen ahogy Doug Bradley, a vendégek szakvezetője is elmondta, revánsra készülnek, jó formában vannak, és vélhetően még egyszer egy ilyen rutintalan, nagyon fiatal fehérvári gárdával nem találkoznak a MOL Ligában.

  • Pro
    Tomihmv
    2016. október 14., Péntek 14:45

    Lásd a leírást! | Lásd a leírást!

    2016. október 14., Péntek 18:00
    • Ország:Európa
    • Fogadás típusa:2-es kötés
    • Tipp:1x2
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.94
    • Eddig éri meg:1.7
    • Tét:6
    • INDOKLÁS:

      Fehérvári Titánok - Diósgyőr Diósgyőr (1X2) Odds: 1,80

      Eger - Marseille Eger (1X2) Odds: 1,08



      Diósgyőr: http://www.hatharom.com/2016/10/14/adakozo-kedveben-van-a-tippmixpro

      Eger pedig a 2-es kötés miatt került be, de világszenzáció lenne, ha nem nyernének hazai pályán az egriek vízilabda BL-selejtezőn egy náluk jóval gyengébb ellenféllel szemben.

    • Eredmény:

      Fehérvári Titánok - Diósgyőr 1:1 (1:2 h.u.), Eger-Marseille 18:5