Darts

A Tippmixprón igen, a legtöbb külföldi irodában nem fogadhatunk a testvérharcra

  • Cesc18

Úgy tűnik a legtöbb bukméker tart Steve és Tony West meccsétől, ugyanis nem kínálnak rájuk oddsokat.

Néhány órája kezdetét vette a szezon utolsó European Tour-versenye, a German Darts Championship. A magyar hős, Végső János már túl is van a mérkőzésén. Morzsinak sajnos nem jött össze a győzelem, 6-1-re kikapott az angol Darren Johnsontól. Joggal volt csalódott a mérkőzést követően, ugyanis magasabb körátlagot dobott, mint az ellenfele, a duplákat viszont nagyon nem sikerült jó százalékban hoznia. A délutáni felvonás lassan véget ér, este 19 órától azonban újra megtelik élettel a hildesheimi aréna, nyolc hely ugyanis még kiadó a legjobb 32 között.

Nem is akármilyen meccsel rajtol az esti szakasz, egy testvérpár, Steve és Tony méri össze a tudását. Előbbi lehet ismertebb név a darts-rajongóknak, pláne azok után, hogy nemrégiben a World Grand Prix-n óriási meglepetésre kiütötte az angol legendát, Phil Taylort. Steve-nél egyértelműen látszódik a fejlődés, és ezzel a skalppal jelezte, hogy oda kell rá figyelni. A három évvel idősebb bátyja jóval szerényebb eredményeket tud felmutatni a PDC-ben. Egyszerre, 2012-ben csatlakoztak a profikhoz, de Tony-nak az is gondot jelentett, hogy ott maradjon a legjobbak között. Idén kapaszkodott vissza, de miután ő Németországban él, így csak ezeken a European Tour-versenyeken próbálkozott, a szigetországba nem utazott el játszani. Nem csak erre a tornára, hanem az előzőre is sikerült kvalifikálnia magát, sőt egy meccset fogott is, igaz, ehhez kellett, hogy az ellenfele 70-es átlagot és 11%-os kiszállózást produkáljon. Nem ügyetlen játékos Tony, hiszen a BDO-ban World Masterst nyert, ami ott az egyik legkomolyabb cím. Viszont ez sem hozta meg számára az áttörést, a PDC-ben pedig végképp nem tud érvényesülni. 

Ki jut tovább?
Steve West Tony West
TippmixPro @ 1.30 TippmixPro @ 2.85

Ahogyan az oddsok is mutatják, Steve a favorit, hiszen ő rendelkezik ezen a szinten nagyobb játéktudással, de mindent boríthat az, hogy testvérek, ráadásul Tonynak ez félig-meddig hazai pálya lesz. Érdekes, hogy sok külföldi iroda nem tette be ezt a meccset a kínálatukba, úgy tűnik, hogy tartanak attól, hogy itt bizony valamiféle előre eltervezett forgatókönyv szerint zajlik majd a mérkőzés.