Foci-vb 2018

Pályán az angolok és a németek - ezek lehetnek a nyerő tippek

Kedden befejeződnek a világbajnoki selejtező harmadik fordulós mérkőzései, Anglia Szlovéniában szerezné meg harmadik győzelmét, míg Németország Észak-Írországot tömheti ki.

Az angol válogatott Szlovákia és Málta legyőzése után Szlovéniában is győzelmi esélyekkel lép pályára. Gareth Southgate megbízott szövetségi kapitánynak viszont nem lesz egyszerű dolga, hiszen egyrészt Szlovénia odahaza komoly ellenfél lehet, másrészt az angol közvélemény árgus szemekkel figyeli, hogy mihez kezd Wayne Rooney-val. A Manchester United támadója hetek óta a kritikák keresztüzében áll gyenge formája miatt, így a szurkolók komoly százaléka legszívesebben kihagyná a csapatból.

A szlovén válogatott a Litvániában elért döntetlen után rendkívül értékes győzelmet aratott az Eb-résztvevő Szlovákiával szemben. Jan Oblakék tehát felspanolt állapotban fogadják a szigetlakókat, akik ellen azonban az Eb-selejtezőben nem sok sikerélményt szerezték, a nyáron Ljubjanában 3-2-es vereséget szenvedtek. Azon a meccsen egyébként Wayne Rooney volt a nyerőember, aki a 86. percben vitte be a győztes találatot.

A bukik szerint a meccsnek a vendégek az esélyesei, a Háromoroszlánosok sikere 1.60-at fizet a Tippmixpró-n, mi viszont inkább egy magasabb oddsot és kicsivel rizikósabb tippet ajánlunk.

Szlovénia - Anglia
hatharom.com-tipp: Hazai csapat góljainak a száma 0,5 felett
TippmixPro@1.85
[2059427] 2016-10-11 20:45:00 Szlovénia - Angliax;

Tippelj a vb-selejtezőkre a Tippkirályban!

Angliához hasonlóan Németország is 100 százalékos idáig a vb-selejtezőben, Joachim Löw csapata Norvégiát és Csehországot is egyaránt 3-0-ra győzte le. A Nationalelf kedden az Eb-nyolcaddöntős Észak-Írországot fogadja Hannoverben, az esélyek pedig természetesen hazai győzelmet súgnak.

A északírek azonban valamivel frissebbek lehetnek, hiszen San Marino ellen félgőzzel is 4-0-s sikert arattak. Az Eb-n a csoportkörben kis híján borsot törtek a németek orra alá, hiszen csak 1-0-ra kaptak ki a világbajnoktól, így feltételezhetően megfelelő motivációval vetik majd magukat bele a küzdelembe.

A minőségi különbség persze a hazaiak mellett szól, a német válogatott formájára pedig nem lehet panasz. Ebből kiindulva mi német győzelmet vizionálunk, de a lelkes északírek megúszhatják a kiütést, így ezt a két kiindulópontot összekombinálva találtuk meg a tippünket a találkozóra.

Németország - Észak-Írország
hatharom.com-tipp: Hazai és 4,5 gólnál kevesebb
TippmixPro@1.40
[2059333] 2016-10-11 20:45:00 Németország - Észak-Írországx
2016-10-11;77