Sportfogadás

Ritkán látható ekkora egyetértés a magyar válogatott kapcsán

Gyakorlatilag senki sem kételkedik abban, hogy a magyar válogatott legyőzi a lettet hétfő este. Legyen így!

Bárcsak minden olyan egyszerű lenne, ahogyan a fogadók látják a Lettország-Magyarország világbajnoki selejtezőt. Ha kizárólag rajtuk múlna, Magyarország minden gond nélkül győzné le Marians Pahars együttesét hétfőn este.

Ha próbára akarod tenni magad az Országos Fogadási Bajnokságban és szeretnél részesülni a 250 ezer forintnyi nyereményből, ne habozz, legyél te a Tippkirály!

Ugyanis nem csak a     sportfogadói hisznek nagyon Gera Zoltánékban (94%), de legújabb tippjátékunk, a Tippkirály fogadói közül is szinte mindenki Bernd Storck fiaira tippelt. Zsuttyo28 nicknevű felhasználónk szerint ráadásul még akár több góllal is nyerhetünk: "Magyarország játéka nem a legerőteljesebb de az elmúlt meccseken mindig lőttek legalább 2 gólt így a gyengélkedő Lettország ellen várható a győzelem" - hangzik a jól csengő érvelés.

Érdekesség, hogy játékunkban csupán egyetlen (!) ember ikszelte hazaira a rigai mérkőzést - ez egyébként kifejezetten jól fizet, 4.20-szoros pénzt érne a balti állam sikere.

 

 

 

 

 

 

 

Játékosaink több tippet is leadtak a kulcsfontosságú vb-selejtezőre, néhányan például az első gólszerző személyére böktek. Itt érkezett szavazat Szalaira, Nikolicsra, de még Korcsmárra és Guzmicsra is.

 

[2059304] 2016-10-10 20:45:00 Lettország - Magyarországx;